facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oranjevereniging Schoonrewoerd

Oranjevereniging Schoonrewoerd

Info

De Oranjevereniging Schoonrewoerd houdt activiteiten in en rondom het dorp Schoonrewoerd. Like onze pagina en blijf op de hoogt van alle activiteiten.

Geschiedenis

De Oranjevereniging Schoonrewoerd is opgericht in het jaar 1 april 1959.
Het is traditie: Elk jaar een lampionnenoptocht, pannenkoeken te eten met de kleintjes, barbecueën met de inwoners van het dorp. En elk jaar verzinnen we voor de afwisseling nieuwe spontane activiteiten.
En of dat niet genoeg is: Elke 5 jaar is het feestweek. Een groot feest in ons dorp, met groots versierde straten, een feesttent aan de Kerkweg met optredens van artiesten en knallend vuurwerk als afsluiter. En dit allemaal voor jong èn oud.

Adres:
Stad: Schoonrewoerd



op zoek naar gerelateerd: Schoonrewoerd feest, Schoonrewoerdse markt 2023
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Oranjevereniging Schoonrewoerd.

Schoonrewoerd non-profitorganisatie

openingstijden, locatie, vervoer. Oranjevereniging Schoonrewoerd adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Oranjevereniging Schoonrewoerd. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Oranjevereniging Schoonrewoerd delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid