facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oranjeplaat

Adres: Muidenweg 1, 4341 PS Arnemuiden
Telefoonnummer: 0118-606746
Stad: Arnemuiden
Route: Muidenweg 1
Postcode: 4341 PS



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Oranjeplaat openingstijden, Restaurant Oranjeplaat menukaart, Oranjeplaat Arnemuiden te koop, Oranjeplaat 12 Arnemuiden, Oranjeplaat boot, Restaurant Veere, Hotels Arnemuiden, Lunch Veere
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Oranjeplaat Restaurant Oranjeplaat 14 meter Op het heerlijke terras aan het water een bakje koffie en taartje gedaan. Prachtig ui...
Restaurant Midden Zeeland Arnemuiden Restaurant Midden Zeeland Arnemuiden 2 km Tijdens ons weekendje weg heerlijk afgehaald! Bedankt!
Recensies
Heerlijk eten, ruime keuze in zowel vis, vlees als vegetarisch en dan ook nog anders dan de standaard salade en geitenkaas keuzes. Laid back sfeer, fijn licht en hele aardige vrolijke bediening.
Goede grote hamburger’s gegeten
Jammer, stonden net voor de deur om iets te gebruiken. Ondanks vermelding "open" op het bord bij ingang, en info via website kregen wij te horen dat de zaak gesloten was. Er was blijkbaar een trainingsdag. Slordig!
Heel mooi sfeervol restaurant. Fijne stoelen om op te zitten. Gezellige hoekjes. Wijn en salade waren heerlijk. Aardig personeel. Het is nu december dus buiten niet veel kunnen zien. Maar het ligt aan het water met veel boten. Bij beter weer maar eens terug komen.
Zijn hier geweest voor een lunch. Ontvangst en bediening erg gastvrij. De lunch was heerlijk. Al met al de moeite om nog eens meer naar toe te gaan.
De Vissoep was meer dan rijkelijk gevuld
Mooie locatie, vriendelijke bediening maar met een zeer disproportionele prijs-kwaliteit verhouding. Niet voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid