facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oranje Basketball

Oranje Basketball

Info

'Door internationals, Voor internationals, Met het oog op de toekomst'. Voor de Orange Lions is augustus 2017 belangrijk met pre-WK-kwalificatie.

Geschiedenis

Onder het motto 'Voor internationals, Door internationals, Met het oog op de toekomst' werken de Orange Lions niet alleen aan hun eigen toekomst, maar ook aan de toekomst van basketball in Nederland.

Augustus 2017 wordt een belangrijke tussenstop voor het Nederlands team. Onder leiding van hoofdcoach Toon van Helfteren binden de Orange Lions de strijd aan met Oostenrijk en Albanië in de pre-kwalificatiefase voor het WK van 2019 in China. Eindigt Nederland bij de beste twee in de poule dan begint in november 2017 de volgende kwalificatieronde.

De Orange Lions zijn trots op hun fantastische sponsors die de campagnes mogelijk maken: Paul Meijering Stainless Steel, Autohaag Zeeuw, Kia, Zonnegarant, Spalding, BUVA Sports, TEAMKPN Sportfonds, PhysioLab, Ramdas Sportcenter, Burned Basketball, Earth water, Freezlab, de Talenten Academie en FotoFabriek.nl.

Adres: Reigerlaan 8, 9765 TE Paterswolde
Stad: Paterswolde
Route: Reigerlaan 8
Postcode: 9765 TE



op zoek naar gerelateerd: Basketball Facebook, Basketball Tickets Nederland, Nederlands team Basketball U15, Basketball Nederland
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid