facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oranje Advocatenkantoor: advocatuur en mediation

Info

Oranje Advocatenkantoor te Roden: voor juridische ondersteuning en mediation.

Geschiedenis

Ons kantoor is lokaal gelegen en overzichtelijk. De belangen van de cliënt staan bij ons centraal. De advocaten mr. J.P. Schrale-Oranje en mr. D. van der Wijk houden kantoor. Daarbij worden zij ondersteund door mr. C.K. Leeuwerke-Beishuizen, praktijkjurist. Mw. Oenema completeert het kantoor en is verantwoordelijk voor de administratie en algemene assistentie.

Onze inspanningen zijn erop gericht om aan de hand van een goed persoonlijk contact snel en doeltreffend tot oplossingen te komen in rechtskwesties. Als het even kan, dienen langdurige, kostbare procedures te worden vermeden.

Naast juridische ondersteuning bieden wij eveneens mediation aan.

Wij onderscheiden ons van anderen door onze menselijke benadering, ons empathisch vermogen en onze redelijke tarieven. Uiteraard staat onze deskundigheid voorop.

Naast particuliere cliënten staan wij ook cliënten op basis van gesubsidieerde rechtshulp bij. Ons kantoor is aangesloten bij de High Trust van de Raad voor Rechtsbijstand. De Raad voor Rechtsbijstand zorgt ervoor dat mensen met een laag inkomen onder meer een bijdrage in de kosten van een advocaat of mediator kunnen krijgen.

Oranje Advocatenkantoor is gevestigd in Roden aan de Handelsweg 14, gemakkelijk te bereiken per auto (parkeergelegenheid op het terrein), per fiets en per openbaar vervoer (bushalte voor de deur).



"Wij zijn een gespecialiseerd advocatenkantoor in Roden dat zich kenmerkt door persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij de situatie van onze cliënten. Wij zijn er voor juridische bijstand en mediation.Een eerste adviesgesprek is kosteloos en vrijblijvend."
Adres: Handelsweg 14, 9301 ZN Roden, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 050-501 12 92
Stad: Roden
Route: Handelsweg 14
Postcode: 9301 ZN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Notariskantoor VelemaRijks Notariskantoor VelemaRijks 2 km Tjonge jonge al bijna 2 jaar aan het wachten op de afhandeling van een eenvoudige erf...
Recensies
Ze hebben mij heel erg goed geholpen, als Je een advocaat zoekt, zit je hier aan het juiste adres
Dieuwke van der Wijk is een topadvocate! Ze is snel en goed en geeft eerlijk advies. Ze heeft mij super fijn geholpen. Aanrader!
Zeer tevreden over de werkwijze en uitstraling van dit team. Geld en tijd goed besteed.
Een toegankelijke praktijk waar je op een betrokken, eerlijke en efficiënte manier wordt geholpen. Ik ben erg blij met de hulp van Dieuwke van der Wijk en beveel Oranje Advocatenkantoor dan ook zeker aan!
Snelle reacties, en goede uitleg als je iets niet begrijpt
2x gebruik gemaakt van de service van Oranje Advocatenkantoor. Prima service en zeker aan te raden! Aardige mensen.
Prettige en persoonlijke aanpak! Ik ben deskundig geholpen en erg tevreden over de uitkomst.
Mevrouw van der Wijk Ben heel goed geholpen en natuurlijk verstand van zaken.
Vlotte hulp en met verstand van zaken. Oranje advocaten is zeker aan te raden!
Advocate Dieuwke heeft een zaak voor mij afgehandeld, dit naar tevredenheid!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid