facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Orange Motors - Naaldwijk

Orange Motors - Naaldwijk

Info

Opel dealer Orange Motors Naaldwijk is dé Opel dealer van het Westland en omstreken voor uw personen en bedrijfswagen.

Geschiedenis

Opel dealer Orange Motors is sinds 2014 de nieuwe naam voor de krachtenbundeling van twee bekende autobedrijven met een jarenlange en rijke Opel traditie uit de Groot-Rotterdamse en Westlandse regio: P.A. van der Kooij en Eef en Huub.

In 1952 startte Pieter Abraham (P.A.) van der Kooij in Vlaardingen een automobielbedrijf dat in 1956 Opel-dealer werd. In 1967 volgde uitbreiding met een tweede vestiging in Maassluis. Door de jaren heen werd het verzorgingsgebied uitgebreid door overnames of doorstart van achtereenvolgens Pietersen (Schiedam), Dijkshoorn (Spijkenisse), EGAC ('sGravezande) en Roveco (Hoogvliet).

In 1978 begonnen de neven Eef en Huub van Gorp met Opel-dealer Eef en Huub aan de Rotterdamse Straatweg (showroom) en Insulindestraat (werkplaats). Door de jaren heen werd het verzorgingsgebied uitgebreid door overname of doorstart van achtereenvolgens Autopelle (Capelle a/d IJssel), Sonneveld (Berkel en Rodenrijs) en Spoormaker (Rotterdam-Noord en -Zuid).

Orange Motors bedient met 6 vestigingen het gebied (boven de Maas) van Hoek van Holland t/m Nieuwerkerk a/d IJssel, inclusief het Westland en de gemeente Lansingerland en (beneden de Maas) van Rockanje t/m Ridderkerk.

Adres: Klompenmakerstraat 51, 2672 GA Naaldwijk
Telefoonnummer: 0174-291660
Stad: Naaldwijk
Route: Klompenmakerstraat 51
Postcode: 2672 GA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Orange Motors Schiedam, Peugeot Naaldwijk, Orange Motors Rotterdam, Orange Motors Spijkenisse, Louwman Peugeot Naaldwijk, Orange Motors Louwman, Louwman Opel Schiedam, Orange Motors Capelle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Opel Opel 0 meter Klantvriendelijk en zoeken samen met jou naar de beste oplossing. Top bedrijf voor al...
Autobedrijf Verbeek Veenman B.V. Autobedrijf Verbeek Veenman B.V. 104 meter Mooi bedrijf met een zeer goede service. Vriendelijk, flexibel en kundig personeel.
Autobedrijf Verbeek Veenman Autobedrijf Verbeek Veenman 108 meter Mooi bedrijf met een zeer goede service. Vriendelijk, flexibel en kundig personeel.
Garage Burger Garage Burger 137 meter Helemaal top Wat een fantastische service van
Xcellent Cars Naaldwijk Xcellent Cars Naaldwijk 162 meter Zoekt u Kwaliteits- occasions voor een eerlijke prijs? Of bent u op zoek naar de auto...
Auto Snel Service Naaldwijk Auto Snel Service Naaldwijk 177 meter Klein vraagje over bandenspanning. Kan ik altijd meteen terecht bij mijn oude maatje!...
Van Leersum & Zn Van Leersum & Zn 249 meter Voor het eerst een Amerikaan gekocht en ben super tevreden over van Leersum. Je voelt...
Ardea Auto Naaldwijk Ardea Auto Naaldwijk 249 meter Klein maar fijn, heeft niet van alles in showroom. Wel de nieuwe Puma en Kuga
Euromaster Naaldwijk Euromaster Naaldwijk 386 meter Lekke band, ondanks de drukte en corona maatregelen, razendsnelle reparatie. TOP geda...
Autoschade Herstel Naaldwijk Autoschade Herstel Naaldwijk 411 meter Snelle service bij uitdeuken zonder spuiten, half uur . Ik kon er op wachten onder he...
Recensies
Heel goede ervaring na pech. In eerste instantie was het zo druk dat ik weken zou moeten wachten. Maar ze hebben toch een gaatje gevonden en een paar dagen later de auto bekeken. Gelukkig kon het mankement goed verholpen worden en kreeg ik mijn auto snel terug. Groot compliment voor deze garage.
Nog nooit zulke baggerservice gehad bij een autobedrijf. Meermaals telefonisch niet bereikbaar, je dient terugbelverzoeken in en je wordt doodleuk nooit meer teruggebeld. Daar zit je dan met je al gekochte onderdeel... Mij zijn jullie kwijt als Opel-klant, ik ga wel ergens anders heen!
Al langer klant hier maar sinds het overgenomen is door louwman is er geen contact meer te krijgen met het bedrijf. Er wordt niet terug gebeld, zelfs als je langs gaat en je nummer achterlaat wordt er geen contact opgenomen. Wij gaan ook opzoek naar een andere garage!
Goede service verleend. Op vrijdagmiddag, als de werkplaats bijna gaat sluiten, wordt er nog net zoveel aandacht besteed aan de storing in mijn auto. Met zorg en aandacht is het probleem verholpen en heb ik met een gerust gevoel de garage verlaten.
Goede service, zijn prima afspraken te maken.
Een paar weken geleden mijn nieuwe Grandland mogen ophalen. Het hele traject van bestellen tot leveren is zonder problemen uitgevoerd door Harald Houtman, een van de verkopers. Zeer prettige kerel en heel duidelijk in alles. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen, geen steken laten vallen en ook de uitlevering was tot in de puntjes goed geregeld! Ook het onderhoud blijven ze natuurlijk verzorgen aan onze nieuwe auto. Kortom, hele fijne en prettige dealer!!
Mijn taxi daar achtergelaten met een mankement. Werd buiten verwachting snel gerepareerd. Chapeau. En vriendelijke mensen bovendien.
Mijn Opel Ampera-e was toe aan een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Hij heeft weinig onderhoud nodig, dus ik spreek vroeg af. Ik neem een koffie en werk op mijn laptop. Na een uurtje neem ik hem nagekeken en gewassen mee. De kosten vielen mee.
Goede service en erg klantvriendelijk !
Door de heer Harald Houtman allerhartelijks ontvangen waar hij ons deskundige informatie gaf over de door ons te kopen Opel Crossland x. De auto werd keurig afgeleverd. Klasse! Het is een genot om in deze auto te rijden. Daar wij in Heemskerk wonen, zullen wij het onderhoud door de opel dealer in onze woonplaats laten doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid