facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Orange Motors

Orange Motors

Info

Opel dealer Orange Motors is de Opel specialist voor de regio groot Rotterdam en het Westland voor verkoop van nieuwe en gebruikte Opel's en Opel service.

Geschiedenis

Onze vestigingen:

Orange Motors
Eef en Huub Rotterdam
Aploniastraat 14-18
3084 CC Rotterdam
Tel: 010 - 291 61 61

Orange Motors
P.A. van der Kooij Westland
Klompenmakerstraat 51
2672 GA Naaldwijk
Tel: 0174 - 291 660

Orange Motors
P.A. van der Kooij Schiedam
's-Gravelandseweg 383
3125 BJ Schiedam
Tel: 010 - 462 10 33

Orange Motors
Eef en Huub Capelle
Klaverbaan 22
2908 KD Capelle
Tel: 010 - 442 23 88

Orange Motors
Eef en Huub Berkel
Raadhuislaan 30
2651 DB Berkel en Rodenrijs
Tel: 010 - 511 27 66

Orange Motors
Spijkenisse
Boyleweg 4
3208 KA Spijkenisse
Tel: 0181 - 600 888
(alleen werkplaats)


Openingstijden Orange Motors:

Werkplaats 8:00 tot 17:00 uur
Magazijn 8:00 tot 17:00 uur
Verkoop 8:30 tot 18:00 uur (zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur)
Naaldwijk vrijdag koopavond van 19.00uur-21.00uur
* Magazijn en werkplaats zijn op zaterdag gesloten.



"Louwman Opel Rotterdam is het adres in Rotterdam voor een nieuwe of gebruikte Opel, onderhoud, reparaties en meer. Voorheen bekend als Opel dealer Eef & Huub en Orange Motors.U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten en producten:- Verkoop nieuwe Opels- Verkoop Opel Occasions- Verkoop Opel Bedrijfswagens- Zakelijke marktOrange Motors is tevens de Opel garage in Rotterdam. U kunt ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie, onderdelen, accessoires en schadeherstel. Plan uw afspraak direct via onze website of neem telefonisch contact op met Orange Motors."
Adres: Aploniastraat 14-18, 3084CC Rotterdam
Stad: Rotterdam
Route: Aploniastraat 14-18
Postcode: 3084CC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: orange motors occasions, orange motors vlaardingen, orange motors spijkenisse, orange motors budget, orange motors schiedam, orange motors berkel, orange motors naaldwijk, orange motors vestigingen
Recensies
zaterdag 10 december wilden wij naar duitsland met onze wagen een peugeot 107 bij louwman gekocht wezen tanken en richting wasstraat helaas hield hij er plotseling mee op Het probleem lag aan de accu Louwmanaploniastraat gebeld waar ik hem gekocht heb. Daar werd mij verteld dat de werkplaats op zaterdag is gesloten gelukkig was daar Sona Makhodova die het op een prettige manier wist op te lossen Er naar toe gereden en de mannen die aanwezig waren hebben in hun vrije tijd de accu vernieuwd zonder problemen dat noem ik nu topservice Sona jij bedankt voor de moeite die jij en je collega.s hebben genomen om ons tehelpen
Ik heb hier mijn auto gekocht en ben toen prettig geholpen. Had bij mijn servicebeurt een paar garantiepuntjes en die zijn prima en kostenloos verholpen. Prima service dus. Het enige nadeel,voor mij althans, is de afstand.
Vaker niet dan wel heeft men tijd voor je, standaard zit de werkplaats agenda nog zeker 3 tot 4 weken vol. De huidige lease Opel is nu vervroegd terug naar de leasemaatschappij na een jaar vol drama en vooral veel wachten. Nu overgestapt op een ander merk.
Tot voor kort Orange Motors, een Opel Dealer. Tegenwoordig een Peugeot & Opel dealer als onderdeel van de Louwman Groep.
Mijn Peugeot dealer zit hier tegenwoordig. Hele goede service, duidelijk ons hreven wat er voor de beurt gedaan is. Goede vervangauto mee gekregen. Personeel vriendelijk en behulpzaam als vanouds.
Toppers zijn het. We komen er graag om onze werkzaamheden uit te voeren. Koffie staat altijd klaar. Mvg team LRS Voorruit-Herstel
Prima combi garage Peugeot en Opel of andersom. Industriepark goed bereikbaar. Jammer van de weinige parkeerplekken.
Te beroerd om via de mail een oferte te sturen. Hoe moeilijk is dat.. en nog steeds niet..
Ik kocht een auto met garantie van hen, de auto had 70.000 km gereden, na ontvangst van de auto ontdekte ik het volgende = 1 - de airconditioningcompressor werkt niet niet, 2- de elektrische spiegels werken, het stuur was erg ruw, 3- de buitenkant verborgen krasjes met wat poetsmiddel. De Opel-auto bracht mijn leven in gevaar. Plotseling stopte de stuurpomp met werken terwijl ik aan het rijden was, wetende dat ik tijdens de garantieperiode 4 keer naar hen toe kwam en hen opdracht gaf het stuur te repareren omdat het moeilijk te sturen was, en hun reactie was dat de auto naar behoren werkte en dat ze niet het nodige deden om mijn auto te repareren. Tijdens de garantie van 6 maanden hebben ze geen reparaties uitgevoerd van degene die je noemde, helaas heb ik bijna 2000 euro betaald om mijn auto ergens anders te repareren omdat hun garantie vals was en liegen altijd hun spel was. Helaas zijn ze een oplichter en ik zou nooit aanraden om met ze om te gaan.
Aller eerst word je niet gewaardeerd als klant. Daarnaast totaal niet klantvriendelijk, ze willen liever dat je gewoon geld betaalt voor onderhoud en service en verder je mond houdt.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Orange Motors. Aploniastraat 14-18 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Orange Motors adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Orange Motors. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Orange Motors delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid