facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Opvitaal

Opvitaal

Info

Opvitaal | Orthomoleculaire therapie | Heeft u gezondheidsproblemen? Is uw gezondheid niet optimaal? Vraag om advies bij Opvitaal!

Geschiedenis

Bij praktijk Opvitaal kunt u terecht met uw gezondheidsprobleem. Klachten die goed behandelbaar zijn met orthomoleculaire therapie, zijn: overgewicht, darmproblemen, huidproblemen, vermoeidheidsklachten, en pijnklachten. Opvitaal werkt met natuurlijke voedingssupplementen en advies over goede voeding, een goed voedings- en bewegingspatroon. Daarin wordt u begeleid door Orthomoleculair therapeut Willeke van den Oord.



"Mbv de Stippencoach methode is het mogelijk meer vat te krijgen op voeding en kcal, op wat gezond is om te kiezen en wat minder gezond is . Het is een visueel programma in print en ook digitaal te [email protected]"
Adres: Molenstraat 31 te Kerkdriel, 5331 AX Kerkdriel
Telefoonnummer: 0654322915
Stad: Kerkdriel
Route: Molenstraat 31 te Kerkdriel
Postcode: 5331 AX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 14:30

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid