facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Opvallen.nl

Opvallen.nl

Info

Het grootste netwerk aan beeldschermen door heel Nederland.



"Wij maken digitale schermen toegankelijk voor media van lokale initiatieven en ondernemers met niet-concurrerende activiteiten.Na een controle wordt de door hun gewenste media automatisch op de schermen in o.a. supermarkten en fitnesscentra vertoont.Doordat de media veelal van lokale partijen afkomstig is roept deze vaak herkenning en waardering op bij de bezoekers van de locaties. De lokale organisaties bereiken tegelijkertijd een hele gerichte doelgroep en blijken in de praktijk zelf ook ambassadeurs van de locatie te worden, door hun klanten, familie en vrienden naar de locatie te verwijzen."
Adres: Ambachtweg 43, 5731 AE Mierlo
Telefoonnummer: 0402961337
Stad: Mierlo
Route: Ambachtweg 43
Postcode: 5731 AE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Three Sixty Management Company BV The Three Sixty Management Company BV 552 meter Geweldig genoten van De Trendtable georganiseerd door Zorgnetwerk Nederland.
MooiGeldropMierlo MooiGeldropMierlo 721 meter Een goed informatief weekblad
Recensies
We zijn erg tevreden over de samenwerking om de reclame te maken! Altijd leuke ideeën en goede samenwerking.
Op een vrijdag ochtend sprak ik een medewerker van de Plus in Waalwijk aan. Het leek mij namelijk erg leuk om als bedrijf op de tv schermen zichtbaar te zijn. Nog geen paar uur later belde Martien van opvallen.nl mij met een heel duidelijk verhaal! Ik voelde echt gelijk de klik bij dit bedrijf en besloot daarom gelijk te kiezen voor 24 maanden adverteren. Dit werd gelijk binnen een dag geregeld en nog geen week later belde gelijk een potentiële klant die dit had gezien met het uitladen van haar boodschappen, echt geweldig! Zichtbaarheid is een goede investering. Ik ben nu al erg tevreden met opvallen.nl en hoop op een lange samenwerking!
Zeer tevreden met de service van Opvallen.nl! Goede zichtbaarheid, en makkelijk bereikbaar als er bijvoorbeeld iets moet worden aangepast of vernieuwd. Top!
Enthousiast team die mijn reclame in de supermarkt perfect heeft verzorgd. Ook top dat maandelijks mijn advertentie kosteloos wordt aangepast! Aanrader!!
Top bedrijf erg klantvriendelijk
Top bedrijf! Goede service, klantvriendelijk en heel behulpzaam! Een echte aanrader!
Let op dit is een malafide partij. Ze houden zich niet aan afspraken ze kunnen hun naam beter veranderen in opgelicht.nl
Heel blij met dit bedrijf. Een heel creatief team. Goede communicatie
Heel erg blij met opvallen.nl, erg vriendelijk en dachten goed mee.
Fijne communicatie. To the point en zou het iedereen aanbevelen
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Opvallen.nl met het openbaar vervoer


Mierlo, Ellenaar 350 meter
24
320
Mierlo, Ellenaar 350 meter
24
320

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid