facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optometrie van de Wetering

Optometrie van de Wetering
"Van de Wetering Optiek & Optometrie is al 25 jaar een begrip Duiven en omstreken. Professionele oogzorg staat bij ons voorop! Doordat we laagdrempelig zijn en een hoog niveau van service en expertise bieden vind men ook uit omliggende gemeenten zoals Westervoort en Zevenaar zijn weg naar van de Wetering optiek en optometrie."
Adres: Pastoriestraat 7, 6921 BX Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: 0316268909
Stad: Duiven
Route: Pastoriestraat 7
Postcode: 6921 BX


Recensies
Zeer deskundig personeel. Veel aandacht voor de klant. je wordt erg serieus genomen als klant en voelt je in goede handen.
Doorverwezennaar de optometrist, omdat ik dus dubbel zag, had al een bril, maar dit is niet opgepakt/gemist door een ketenopticien lijkt op parel. Ik ging er vanuit dat ze dus vooral dure brillen hadden, omdat ik nog niet eerder binnen was geweest. Ze hebben dus ook een montuurlijn voor de kleine portomonee, uiteindelijk zijn de glazen het duurst, maar ook daar hebben ze verschillende gradaties in. Plus wel fijn gecombineerd, met een optometrist.
Vandaag als dagvoorzitter bij Innerwaard aan het werk @deogtent gaat m'n bril stuk. Even naar VandeWetering: bril gelijmd, en tijdens de droogtijd gebruik gemaakt van een paar daglenzen. Geen kosten berekend maar gewoon service!! Hartelijk bedankt!!
Ik had nieuwe rubbertjes nodig voor op mijn loupe bril. Ik werd zeer vriendelijk geholpen en geadviseerd. Toen ik wilde afrekenen werd mij gezegd dat dit service is en ik dus niets hoefde af te rekenen. Ik was zeer verrast! Bedankt voor de fijne hulp!
Betrouwbaar, mijn lenzen waren niet direct leverbaar. Na telefonisch contact heb ik als compensatie van de vertraagde levertijd een extra set maandlenzen gekregen. Bedankt voor de goede service! Tevens kan ik Van de Wetering Optiek iedereen aanraden. Niet eerder heb ik op zo'n professionele manier mijn ogen laten opmeten. Hier heb ik dagelijks profijt van. De meetapparatuur is zeer uitgebreid en professioneel.
Van de Wetering Optiek is verreweg de beste optiekzaak die ik ken. Het personeel is heel vriendelijk, neemt echt de tijd voor je en luistert goed naar je wensen en eigen ideeën. Hier zijn professionals aan het werk met kennis van zaken en hart voor hun vak, geen verkooptypes die je snel een bril willen aansmeren. Ik heb zelfs meerdere keren een proefmontuur mee naar huis gekregen om verschillende brilsterktes uit te proberen, totdat de perfecte sterkte voor mij was vastgesteld. Mocht ik in de toekomst nog eens een nieuwe bril nodig hebben, dan ga ik absoluut naar deze winkel terug!
Jeroen van de Wetering is een optiek met een serviceniveau waar 5 sterren te weinig voor zijn! Chapeau voor Koen en zijn collega's!
Oogmetingen laten doen nav hoofdpijn. Zeer aardig personeel, nam de tijd en kon veel goed uitleggen. Uiteindelijk niets aan de hand met mijn zicht, en na 45min stond ik weet buiten, zonder enige kosten te hebben gemaakt. Mocht er weer iets zijn, kom ik hier zeker terug.
Prachtige winkel met deskundige mensen, mooie merken en oog voor kwaliteit
Zeer Professionele zaak ben echt goed geholpen toppers!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid