facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optisport Zwembad Wotterwille

Optisport Zwembad Wotterwille
"Ook dit seizoen ben jij weer van harte welkom bij Openluchtzwembad Optisport Wotterwille in Marum.Het buitenzwembad waar je zowel recreatief kunt genieten als aan je conditie kunt werken in ons wedstrijdbad.Bij het zwembad is een grote ligweide waar je bij lekker weer heerlijk van het zonnetje kunt genieten en relaxen.De kinderen vermaken zich op de duikplank en glijbaan én de kleintjes kunnen zich heerlijk uitleven in het peuterbadje.Bij Optisport Wotterwille kun je je de hele dag vermaken met vrienden en familie.Wij hanteren ruime openingstijden, ook op een doordeweekse zomerse avond kun je bij ons genieten.Naast dat je iedere dag welkom bent om gebruik te maken van onze faciliteiten, organiseren wij ook diverse activiteiten."
Adres: Langestraat 86, 9363 BX Marum
Telefoonnummer: 0594 - 641198
Stad: Marum
Route: Langestraat 86
Postcode: 9363 BX



op zoek naar gerelateerd: Zwembad Marum openingstijden, Openingstijden Optisport, Triathlon Marum, Wotterwille Marum Facebook, Optisport zwemles kosten, Marum zwembadmoord, Zwembad Ureterp, Zwembad Bakkeveen openingstijden
Recensies
Dit zwembad is 1 van de betere openlucht zwembaden in de buurt. Het is er nooit te druk en je hebt er ook nog eens lekkere snacks.
Heerlijk water mooie accomodatie. Goed oplettend personeel. Je kan bij de kassa ook van alles kopen. Baantjes zwemmen kan in een aparte baan. Heerlijk douchen.
Heerlijk zwembad. Voor 2023 weer een jaar abonnement gekocht. Zin in. Bij mooi weer liggen op de weide.
Wat een leuk zwembad! We hadden er nog nooit van gehoord, maar door een SocialDeal nieuwsgierig geworden. 15 autominuten van Drachten welke geen buitenbad heeft een niet zo'n snelle waterglijbaan, gescheiden peuterbadje, 2 duikplanken en een bad om rustig baantjes te trekken. 2 ligweiden en voldoende vriendelijke personeel. Wanneer het 25° of warmer is, weten wij waar we heen gaan om af te koelen! Ook zonder SociaDeal.
Leuk openlucht zwembad
Mooi zwembad, 2 duikplanken en mooi buitenbad plus glijbaan. Netjes en verzorgd. Top
Prachtig zwembad, the coolest place there is
Prachtig zwembad.Heerlijk!!
Fijn buitenzwembad. Hoge duikplanken, baantjes trekken. Kleine toko, terras en ligweide.
Het water was heerlijk 23 graden. We hopen dat het zo blijft dit seizoen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid