facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optisport zwembad ´t Walfort

Optisport zwembad ´t Walfort
"Optisport ’t Walfort is het zwembad voor de inwoners van Aalten en omgeving. In de zomermaanden kun je heerlijk genieten van ons natuur-buitenbad. Er wordt voor iedereen wel een leuke activiteit georganiseerd bij Optisport ’t Walfort. AquaFitness, Aqua Power Walk en AquaSpinning zijn o.a. te volgen bij Optisport ’t Walfort. Voor de 50-plussers wordt Fifty Fit gegeven om fit te blijven.Ook voor de kinderen is er genoeg te doen bij Optisport ’t Walfort. Wij bieden zwemlessen aan, die extra leuk zijn door de avonturen van Zed & Sop, we bieden Aqua'Kids-lessen aan én elke vrijdag avond is er discozwemmen.Voor jong en oud is er van alles te beleven.Het is mogelijk om het A, B of C-zwemdiploma te behalen. Bij Zwembad ;t Walfort."
Adres: Dennenoord 2, 7121 ME Aalten
Telefoonnummer: 0543 - 475 828
Stad: Aalten
Route: Dennenoord 2
Postcode: 7121 ME



op zoek naar gerelateerd: optisport zwembad 't walfort aalten, walfort zwemscore, walfort zwembad, zwembad dinxperlo, walfort aalten tarieven, zwembad winterswijk, discozwemmen walfort aalten, walvoort aalten zonwering
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Altec Aalten Altec Aalten 1 km Mooie banen, prachtige kantine
Ijsvereniging De hare Ijsvereniging De hare 1 km Ijsverenigin De hare Aalten, Volg ons vanaf nu ook via facebook. we proberen jullie z...
Rob's Sports Rob's Sports 3 km Groot centrum met tal van mogelijkheden. Fitness, squash, groepslessen, buiten sporte...
Recensies
Deze review gaat over het banenzwemmen. Na jaren niet meer in 't Walfort te zijn geweest, weer eens wezen banen zwemmen omdat ons 'eigen' bad gesloten was. De aangegeven tijd van 18:30 uur tot 20:00 uur kon niet volledig gezwommen worden. De deuren van het zwembad gingen pas na 18:30 uur open. Tijdens het banen zwemmen geen lijnen in het bad. Dit zorgde voor chaos. Iedereen zwom maar zigzag en kriskras door elkaar. Erg vervelend. Toezicht? Druk met de telefoon. Jammer, voor een bedrag van € 6,25 per persoon komen we niet meer terug. We gaan op zoek naar een andere locatie.
We hebben ons heel erg vermaakt . Ik geef drie sterren omdat het zwembad gewoon oud en slecht onderhouden is . Eten was goed mensen zijn leuk en aardig . Zou mooi zijn als er een nieuw Bad zou komen of iig groot onderhoud aan gedaan word. Verder top
Het is leuk! Het mag wel een keer een. Opknap beurt hebben. Voor de rest heb je er alles en het team staat altijd wel op de uitkijken.. Grootbad en een leuk bad ernaast met een glijbaan... Kinderen vinden het fantastisch..
Het is echt super leuk! Je kan gratis met de bodyboards en de grotere matten op het water spelen, er is een Turks stoombad en veel eten. Er is ook een rustige glijbaan, maar liever langzaam dan eng ;- mijn broertje wilt hier graag nog een keer heen en ik ook!
Fijn zwembad met turks stoombad. Jacuzzi mag fijner, nu is het zo'n elke 10 min aan en uit en kan je ook niet heel fijn zitten.
Leuke zwem plek, met 2 zwembaden en een glijbaan is het leuk voor iedereen.
Fijn zwembad is dat weer
Heerlijk zwembad met vele mogelijkheden. Water van prima temperatuur. Het zwembad ligt op een mooie plek met gratis parkeerplaatsen. Vriendelijk personeel !
Ze geven lessen langzamer. en Sinds de terugkeer van de training tot nu toe hebben ze vier coaches vervangen
Leuk zwembad, vriendelijk personeel, vrijdag avond disco zwemmen altijd goed geregeld
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Optisport zwembad ´t Walfort met het openbaar vervoer


Aalten, 't Walfort 200 meter
191
Aalten, 't Walfort 240 meter
191

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid