facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optisport Zwembad Poelmeer

Info

Het Zwembad is voorzien van een groot aantal faciliteiten. Voor jong en oud, voor Aquasport doelgroepen en zwemlessen.



"Zwembad Poelmeer in Oegstgeest beschikt over een 25-meter wedstrijdbad, een instructiebad en een recreatiebad met jetstreams, een whirlpool en een glijbaan. Daarnaast beschikken we over een Turks stoombad, een ligweide en een gezellige horeca.Vier je feestje in het zwembad! Kom gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes en geef een spetterendzwemfeest!Bij Zwembad Poelmeer is het mogelijk om zwemlessen te volgen! Er worden verschillende soorten zwemlessen aangeboden. Het is mogelijk om je A, B of C-diploma te behalen bij Zwembad Poelmeer."
Adres: Lange Voort 273, 2343CE Oegstgeest
Telefoonnummer: 0715154737
Stad: Oegstgeest
Route: Lange Voort 273
Postcode: 2343CE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:45
Dinsdag: 07:00 - 22:00
Woensdag: 08:30 - 22:00
Donderdag: 07:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 12:00 - 15:00
Zondag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Zwembad Poelmeer openingstijden Vrijzwemmen, Poelmeer Oegstgeest rooster, Poelmeer Oegstgeest ongeluk, Zwembad Leiden, Zwembad De Zijl, Zwembad Sassenheim, Zwembad Katwijk, Zwembad de Does
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kasteel Oud-Poelgeest Kasteel Oud-Poelgeest 426 meter Op de eerste kerstdag hebben wij hier gebruncht voor 70,- p.p. Wat een sprookjesachti...
VV Oegstgeest VV Oegstgeest 2 km Bij Voetbalvereniging Oegstgeest is het gezellig en sportief voetballen voor jong en ...
CORPUS Congress Centre CORPUS Congress Centre 3 km CORPUS is erg leuk om een keer heen te gaan met je kleinkinderen. Een prachtige reis ...
Recensies
Samen met ons zoontje van 5 maanden wezen zwemmen. €6,95 betaald per persoon ook voor ons zoontje van 5 maanden dit vindt ik erg duur als je de helft van het zwembad niet mag gebruiken en de douches het niet doen en je geen eigen consumpties mee mag nemen. Water is erg koud en het is super druk ook op een donderdag ochtend. Ik zou dit zwembad dus ook niet aanraden.
vandaag gezwommen met G voetbal elftal. Heerlijk overzichtelijk zwembad en het water was heerlijk warm. Voor herhaling vatbaar. Ook heel vriendelijk en goed oplettend personeel echt een aanrader.
Prima zwembadje om even te vertoeven, goed toezicht en gratis Wi-Fi. Niet toegestaan om eigen consumpties te nuttigen, terwijl dit nergens op de website staat beschreven. Zo wordt een kaartje van €7,- + consumpties nog best een prijzig uitje.
Was er koud en glad wel aangegeven en door een bacterie in de leidingen kon er ook geen gebruik worden gemaakt van de douches.
Zwemmen met mijn dochter van 15 maanden. 13,90 betalen. Vervolgens is het kinderbad dicht v.w personeelstekort. Zwembad is ook nog slecht onderhouden en t water is niet warm.
Ik was vandaag gaan zwemmen met vrienden, maar de werknemers waren heel chagrijnig. Ik ben van plan om er niet meer toe te gaan.
Een klein zwembad verouderd zwembad. Douches zijn gesloten volgens geruchten gesloten vanwege legionella. Teleurstellend dat douches al maanden defect zijn.
De helft van het zwembad mochten we niet gebruiken. Onduidelijk waarom niet, want bij de kassa gaf de dame aan dat er les zou zijn. Tijdens de twee uur dat we er waren is er niemand geweest. Ik betaalde wel het volledige tarief. Bleek ook nog eens dat er alleen maar koud gedoucht kon worden toen we weg gingen.
Douches zijn buiten gebruik. Klein zwembad waardoor het snel vol aanvoelt. Flink verouderd.
Na een lange werk dag verheugde ik mij om te gaan zwemmen, ik kom voor het eerst bij de zwembad word ik aangesproken om niet bij het randje te gaan zitten oke daarna mocht ik niet zwemmen van zo een rascistische personeel omdat ik hele tijd pauzes nam van banenzwemen ondanks dat het de enige zwembad was, was het ook nog echt vies en ik werd gewoon hele tijd bekeken door de rascistische personeel hierbij raad ik aan om niemand te gaan zwemmen daar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid