facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optisport Zwembad Het Oosterbosbad

Optisport Zwembad Het Oosterbosbad

Info

Het Oosterbosbad is een buitenbad dat geopend is van mei t/m augustus.
Kijk voor de openingstijden op onze website.
www.optisport.nl/oosterbosbad



"Het Oosterbosbad in Barneveld beschikt over 3 zwembaden. Een 50 x 20 meter wedstrijdbad met een hoge en lage springplank. Een familiebad met waterglijbaan, en een peuterbad met speeltoestellen.Het verschil in zwembaden maakt het voor iedereen mogelijk om bij het Oosterbosbad te komen zwemmen. Ook is er een grote ligweide met een panna voetbalveld. Een kiosk en horeca is ook aanwezig. Ideaal om met de familie langs te komen en lekker te zwemmen!Zwembad Het Oosterbosbad bevindt zich op 1 kilometer van station Barneveld Centrum. Dat is een loopafstand van ongeveer 15 minuten.Kom je met de auto? Dan parkeer je gratis voor de deur!"
Adres: Mr Troelstralaan 20, 3771 XL Barneveld
Stad: Barneveld
Route: Mr Troelstralaan 20
Postcode: 3771 XL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Optisport Zwembad de Veluwehal Optisport Zwembad de Veluwehal 629 meter Mooi zwembad. Leuk afzwemfeestje.
Recensies
Opzich een prima bosbad , prijs is netjes en er is veel te beleven voor de kids vooral. Het gras is niet zo goed onderhouden en is kurkdroog en liggen veel takjes in de weg. Veel personeel die alles goed in de gaten houd en het water is op goede temperatuur. Je hebt er ook douches, toiletten en kleedhokjes en kluisjes. In de kluisjes moet een 10 cent muntje maar die ben je daarna wel kwijt. Ik vind het wel erg druk dus je moet daar wel tegen kunnen.
Super gastvrij. Kleedkamers en een douche zijn ruim aanwezig. Zwembad is schoon en de badgasten worden goed in de gaten gehouden. Verder een prima ligwijde, wel handig om zelf een stoel of iets mee te nemen. Gras heeft dorst en is erg droog.
Hele fijne zwembad om te kunnen zwemmen. Netjes, schoon en veilig
Vandaag met mijn zoon en een vriendin voor het eerst geweest en we hebben alle drie echt genoten super zwembad
Je kunt er goed vertoeven. Echter zit er een snackbar - snoepwinkeltje bij inbegrepen. Prijs is ook goed te doen.
Het eten en drinken is heel erg duur. Een blikje drinken kost al 2.80 en een frikandel 2.10
Zwembad open tot 20.00uur en dan is er geen kiosk open om warm te eten. Bij 24graden en in de vakantietijd De verantwoordelijke zei,dan moeten de kinderen maar naar huis gaan om daar te eten. Belachelijk
Leuk bosbad. Niet heel veel dingen voor de kleintjes, maar met een schepje en emmertje kom je een heel eind. Bijkomend persoonlijk nadeel: bij de snacktent hebben ze geen sate saus en uitjes dus een patatje oorlog zit er niet in. Geen hoogstaand patatje maar het is dan ook geen snackbar. Lekker om te zwemmen waar het voor bedoeld is.
Heerlijke om elke morgen te zwemmen
Leuk zwembad alleen in de middag werd het naar ons idee te druk. Er mochten totaal 1500 personen in en dat is naar onze mening te veel! Voor de rest super dag gehad. Hopelijk de volgende keer niet meer zo druk!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Optisport Zwembad Het Oosterbosbad met het openbaar vervoer


Barneveld, Troelstralaan 280 meter
105
110
Barneveld, Troelstralaan 290 meter
105
110
Barneveld, Troelstralaan 290 meter
687
Barneveld, Troelstralaan 300 meter
687

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid