facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optisport Zwembad Het Derde Haad

Optisport Zwembad Het Derde Haad

Info

Zwembad in Harlingen.
Voor vrijzwemmen, banenzwemmen, doelgroepen, zonnebank en verhuur.



"Optisport zwembad Het Derde Haad in Harlingen. Biedt jong en oud vele mogelijkheden tot ontspanning, inspanning en recreatie. Voor de actieve waterliefhebber is er in het zwembad van alles te beleven; maar ook rustige banenzwemmers en ouders met kinderen en ouderen komen volop aan hun trekken.Bovendien is het bad toegankelijk voor mindervalide gebruikers.Zwembad 't Derde Haad bestaat uit een binnen accommodatie met 25 meter wedstrijdbad met beweegbare bodem, recreatieve elementen, een peuterbad en horeca-voorziening.Je kunt je kinderen zorgeloos laten deelnemen aan zwemlessen bij Optisport Zwembad Het Derde Haad.Onze openingstijden zijn terug te vinden op onze website."
Adres: Kimswerderweg 43, 8862TR Harlingen
Telefoonnummer: 0517-413201
Stad: Harlingen
Route: Kimswerderweg 43
Postcode: 8862TR



op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Optisport, Optisport tarieven, Optisport Westland, Optisport Capelle, Optisport studentenkorting, Optisport zomeractie, Www Optisport nl Dubbelslag, Zwembad Schipluiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sport en Squashcentrum van Hurck Sport en Squashcentrum van Hurck 1 km Vroeger zwemles gehad hier en het was echt top! Je zwemt er in een kleine groep en da...
Recensies
Mooi zwembad helaas geen glijbanen, maar wel dingen die ze kunnen regelen tijdens vrij zwemmen. Ook kan je daar op verschillende dagen disco zwemmen, en er is er een verstelbare bodem superhandig!!
We komen hier al vanaf de opening Fijn zwembad en personeel. Jammer dat wij niet van tevoren waren ingelicht dat de prijs per 1 januari flink omhoog ging. Anders hadden wij nog een goedkope badenkaart kunnen kopen.
Wordt veel aandacht besteed aan de jeugd, disco zwemmen super groot feest, zwemlessen, super!
Het is lekker als je echt zin hebt in zwemmen, want er is maar één bad, wel een diepe met een verstelbare bodem, maar verder als je helemaal alleen bent, is het niet veel aan. als je met meerdere mensen bent dan kan het wel leuk zijn. maar het is wel dicht bij de Lidl, Bristol en Action dus als je daarna iets nodig hebt of daarvoor, ben je er heel dichtbij.
Mooi maar klein. Vriendelijk personeel Geen zwembad voor de vroege werkendebanenzwemmer , helaas. De openingstijden zijn niet wat ik van een Optisportzwembad gewend ben. Daar valt echt nog winst te behalen.
Sinds een jaartje doe ik mee. Sindsdien heb ik meer levenskwaliteit meer stabiliteit,minder angst om me te bewegen,meer zelfvertrouwen. En een fijne team die mij positief motiveerde.ik dank jullie voor jullie inzet. LG Tjarda Dilling
Drie sterren omdat het niet om zeven uur open gaat. Dat je niet elke dag in de ochtend kan banen zwemmen. Dat er geen verdeling is gemaakt in het bad tussen langzame en snellere zwemmers. Bij drukte is het zig zag zwemmen. Voor de rest prima zwembad.
Zwem hier elke week met fysio groepje. Fijn zwembad
Leuk zwembad. Soms vinden kinderen het wel heel jammer dat er niet veel te doen is in het zwembad. Gelukkig hebben ze wel we heel leuk opblaas attribuut tijdens het vrijzwemmen.
Niet een mega groot zwembad maar verder best oké. Had meer “ zwembad” verwacht voor een stad zoals Harlingen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid