facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optisport Zwembad Doelum

Optisport Zwembad Doelum
"Zwembad Doelum in Renkum bestaat uit een overdekt zwembad met twee bassins en een Optisport Health Club.Aan je conditie werken, je spieren versterken of je figuur verbeteren? Dan is Optisport Health Club de ideale sportschool voor jou. Je bepaalt zelf wanneer je sport en wat je doet, er is voor ieder wat wils.Zwembad Doelum is een ideale locatie voor uiteenlopende activiteiten: Banenzwemmen, Vrijzwemmen, zwemlessen en Aqua'Groepslessen.Er worden verschillende soorten zwemlessen aangeboden bij ons Zwembad , zodat iedereen zijn of haar A, B of C-diploma kan behalen. Deze lessen worden op een leuke en veilige manier gegeven.Vier je feestje in het zwembad! Kom gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes en geef een spetterend zwemfeest!"
Adres: hogenkampseweg 45, 6871 JK Renkum
Telefoonnummer: 0317820997
Stad: Renkum
Route: hogenkampseweg 45
Postcode: 6871 JK


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:30
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 21:00

Recensies
Als ouder is het heel fijn om tijdens zwemles te kunnen vertoeven in een ruimte met een normale temperatuur en een prima cappuccino.
Lekker baantjes gezwommen. Heerlijk rustig met maar twee man in een baan. Water goede temperatuur. Douches goed en warm. Daarnaveen tosti en kop koffie in het restaurant genomen
Prima zwembad voor het zwemmen van baantjes. Alles ziet er netjes en goed uit. De parkeerplaats is ook ruim. Er is een klein instructiebad en een wedstrijdbad. Er zijn geen glijbaan, duikplank, golfslagbad dus geen idee of kinderen dit een geweldig zwembad vinden. Andere voorzieningen zoals sauna's of stoombaden zijn ook niet aanwezig.
De doelum Optisport zwembad prachtig 25 meter wedstrijdbad met een verwarm extra verwarmde 15 meter bad flexibele openingstijden goed en vakkundig personeel een zeer functionele fitness zaal met allerlei toestellen ook voor bodybuilding verder is de doelum een multifunctionele sportcentrum werkelijk een top locatie met vrij parkeren PS een aanrader voor ouderen aquavitaal joggen en warm water met een flexibele bodem
Zwembad was gesloten bij een music middag geweest .
Mooi complex. Ik ben in Renkum komen wonen en was op zoek naar een sportschool/ fitness ruimte. Ondanks het mooie complex en de redelijk nieuwe fitness apparatuur is de apparatuur keuze niet best, dit had vele malen beter kunnen zijn. Er ontbreekt bijvoorbeeld een squat/ power rack en er staan veel toestellen die overbodig zijn terwijl de ruimte met vrije gewichten zeer klein is. Na mijn proefweek besloten geen lid te worden, bij het inleveren van mijn pas zou ik de eerder betaalde borg terug krijgen, deze regel bleek ondanks mij een week eerder uitgelegd niet meer van kracht. Al met al een mooi, netjes, schoon complex, voor de gemiddelde sporter prima te gebruiken. Aan de professionaliteit van het personeel mag nog wat gesleuteld worden.
Rustig kunnen zwemmen. Met een groep en uitstekende begeleiding, elke dinsdag ben ik daar aanwezig, geweldig.
Opzich prima zwembad en aardig personeel. Maar de huidige corona regels worden hier absoluut niet nageleefd. Gisteren waren er op een bepaald moment ongeveer 10 volwassenen teglijk in 1 baan aan het zwemmen. Hierdoor is het onmogelijk om voldoende afstand van elkaar te houden.
We waren het oude gezellige zwembad gewend. Vergeleken daarmee is het huidige zwembad groter dus beter om baantjes te trekken, maar ook wel erg kaal. Het zou leuk zijn als er meer speeldingetjes en speelhoekjes gecreëerd zouden worden.
Nieuw zwembad met de nieuwste en modernste faciliteiten. Gelegen in Renkum, dus niet overdreven druk. Op de zondagochtend ruime openingstijden ook qua banen zwemmen en niet te druk. Onze kinderen krijgen professionele zwemles vanuit.Optisport. Het lost wat, maar ik zie de kinderen flinke sprongen maken.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Optisport Zwembad Doelum met het openbaar vervoer


Renkum, Doelum 40 meter
51
590
Renkum, Doelum 40 meter
51
589
Renkum, Nieuwe Keijenbergseweg 210 meter
589
Renkum, Nieuwe Keijenbergseweg 220 meter
590
Renkum, Fluitersheuvel 270 meter
51
589

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid