facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optisport | Zwembad de Waterlinie

Optisport | Zwembad de Waterlinie
Adres: Multatulilaan 5, 4103 NM Culemborg, Nederland
Telefoonnummer: 0345 769 190
Staat: Gelderland
District: Culemborg
Stad: Culemborg
Route: Multatulilaan
Huisnummer: 5
Postcode: 4103 NM


Recensies
Er zat een hoop water in het bad dus dat was een + voor de zwemles
Fijn zwembad om baantjes te zwemmen. Altijd toezicht tijdens het zwemmen.
Fascinerend slecht gebouwontwerp: na de ruime opgang, wordt alles krap en onlogisch:n- raar eenrichtings-draaihekje zonder functie, naast een vrije doorgang 1-persoons breed;n- dan een superkrap gangetje waar tientallen mensen doorheen moeten in en uit én hun schoenen uit moeten doen;n- dan een krappe deur richting de kleedhokjes/zwembad, kleedhokjes te bereiken via wederom een smal gangetje waaraan ook de kluisjes grenzen...;n- geen uitstekende bordjes voor doelgroep kleedhokjes; je moet ze allemaal langs. Überhaupt nergens bordjes. Gelukkig weet je het meeste wel na één bezoek.nnWat is er mis met het conventionele ontwerp waarbij in- en uitgaande zwemmers/publiek elkaar niet kruisen: een kleedkamer met een deur naar de douches+zwembad en een deur naar de hal/buiten?nnVan buiten een strak ontwerp, maar van binnen verre van gebruiksvriendelijk...nnPluspunten: vriendelijk personeel, schoon.
Kleinkind bewonderd bij zwemles. De les zag er weer goed uit.
Degelijke, moderne en uiterst functioneel 25-meter wedstrijdbad.nnHet is echter wel slechts 25 meter, maar dat maakt het dan ook meteen weer fijner voor de kinderen op zwemles.nnZe bieden vrij zwemmen aan, zwemles en groepslessen.nnDit is echter geen recreatief bad met glijbanen, maar echt een wedstrijd bad. Ook geen duikplank, bijvoorbeeld. Er is hier geen tropisch recreatief bad. Er zijn wel wat speel-materialen aanwezig voor het vrij zwemmen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid