facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optisport Tolhuisbad

Optisport Tolhuisbad

Info

Optisport Tolhuisbad bestaat uit een 25m bad, recreatiebad, peuterbad, whirlpool en een glijbaan met speedmeter. Ook is er een basicfitness waar u lekker kunt sporten.



"Optisport Tolhuisbad biedt jong en oud veel mogelijkheden tot ontspanning, inspanning en recreatie.Voor de actieve waterliefhebber is er in het zwembad van alles te beleven; maar ook rustige banenzwemmers en ouders met kinderen en ouderen komen volop aan hun trekken. Bovendien is het bad toegankelijk voor mindervaliden.Ook is het mogelijk om hier verschillende soorten zwemles te volgen. Denk hierbij aan zwemles voor kinderen van 0 tot 4 jaar en kinderen die zwemmen voor het zwemdiploma a, b of c.Gezellig met vrienden, vriendinnen of familie naar het zwembad, vrijzwemmen bij ons is natuurlijk ook mogelijk. Kom lekker spelen in het water of ontspannen aan de kant! Er kunnen natuurlijk ook banen gezwommen worden."
Adres: Tolhuispark 2, 9103SN Dokkum
Telefoonnummer: 0519-292510
ln.tropsitpo@dabsiuhlot
Stad: Dokkum
Route: Tolhuispark 2
Postcode: 9103SN



op zoek naar gerelateerd: optisport dokkum fitness, openingstijden optisport, zwembad dokkum vrijzwemmen, zonnebank dokkum, tolhuisbad verbouwing, optisport groepslessen, tolhuisbad dokkum openingstijden kerstvakantie, optisport health club
Recensies
De entree is modern en netjes evenals de kleedhokjes met, betaalde, kluisjes. Het 25 meterbak, op- dan wel aflopend voor wat betreft de diepte is prima. Het kinderbad, met kleine stroomversnelling, is aan de kleine kant. De glijbaan is wel oké. Het peuterbad is gewoon weg te klein. Het haalt net aan 3 x 3 meter misschien en er staat 1 glijbaantje in. Verder zijn er enkele zitjes waar je eten of drinken kan nuttigen uit de keuken, niks mis mee. Als regio zwembad zou ik inzetten op een volwaardig peuter- en kinderzwemgedeelte, nu is het voor de echte kleintjes een beetje teleurstellend.
Zwembad blijft een begrip in de regio. Iets verouderd, maar water blijft water.
Kaarten besteld via Social deal. Prijs prima. Kom je daar zaterdag als kinderen vrij zijn dus blijkt het zwembad pas 13.00 open te gaan en 16.00 alweer dicht. En! Blijkt het 25 meter bad ook nog dicht te zijn voor recreatie zwemmen. Wat houd je over een stukje zwembad van pak hem beet 100 M2? De dame aan de balie was netjes en correct echter toen wij stonden te overleggen wat te doen stond er NOG een gezin en toen we terug liepen naar de auto was er NOG een gezin NIET op de hoogte van EN de openingstijden EN de sluiting van het grote bad. Dus staat het niet goed aangegeven op de website. De patat duurde vreselijk lang maar was wel lekker en voldoende. De koffie vond ik duur maar wel goedkoop smaken. Er is ook nog een stukje buitenbad maar dat mag helemaal geen naam hebben. 15.45 begint het personeel op te ruimen en wordt je zonder woorden duidelijk gemaakt dat het tijd is te vertrekken. Tijdens het omkleden waren ze al bezig alles met brandslangen schoon te spuiten. Resultaat zeiknatte handdoek. Vanwege de correcte dame bij de balie en de smakelijke patat nog 2 sterren maar deze slaan we voortaan compleet over.
Mijn kind van 4 jaar mocht niet spelen bij de kleine zwembad. En alles was dicht alleen een zwembad was open. De mensen die oppassen die kijken ook de hele tijd naar ons.
Leuk om te zwemmen. Na een paar uur wel weer gezien. Kleedkamers zijn vernieuwd en schoon.
Je kan daar heerlijk zwemmen vriendelijke personeel aardig en staan voor je klaar
Veel te warm om toe te kijken bij de kinderen die schoolzwemmen hebben. Op het 2e veld van Be Quick ondertussen een golfballetje of 50 afslaan is wel een aanrader, lekker in het zonnetje genieten van de chloorvrije buitenlucht.
Het was een mooi zwembad, maar nu toch echt aan vernieuwing toe. Toiletten zijn erg vies, en ruiken naar urine, zwembad en bubbelbad zijn vies, tegels sit een laag op , voegen zijn goor. Er is een douche welke al maanden kapot is, veel kluisjes zijn kapot en worden maar niet gemaakt. Verder is het 25 meter bad voor banen zwemmen veel te klein en de tijden beperkt. Soms lig je als haringen in een ton en zwemmen mensen elkaar constant in de weg. Hier zou echt iets aan gedaan moeten worden, dit zou zo makkelijk opgelost kunnen worden. Het word echt tijd dat hier eens grondig gereinigd werd en de boel wat opgepimpt word. Entree /hal en fitness zijn keurig.
Leuk klein simpel zwembad, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Stroomversnelling, startblokken, buitenbad, bubbelbad en een glijbaan. Laatst genoemde kan worden opgeleukt met licht- en geluidseffecten. Ook het buitenbad heeft wat aandacht nodig, want de witte tegels zagen grijs. Met mooi weer zou een klein speeltuintje buiten een leuke aanvulling kunnen zijn. De ambiance zou beter kunnen met bijvoorbeeld wat planten. Al is deze 's avonds al beter door de lichteffecten. De bras- en bunkerkaart, waarbij je korting krijgt op eten en drinken vind ik een leuk concept. De temperatuur kon nipt. Ik vind iets warmer aangenamer en dit zal ongetwijfeld ook gelden voor de wat jongere kinderen. De survivalbaan en het disco zwemmen waren een leuke extra aanvulling. Hier hebben de kinderen optimaal van genoten. Het is wel snel druk in het zwembad.
Leuk zwembad lekker rustig Enige min puntje is zijn dat het vrij ondiep is
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid