facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optisport | Sporthallen 't Dok

Optisport | Sporthallen 't Dok
Adres: Educalaan 3, 8251 GC Dronten, Nederland
Telefoonnummer: 0321 313 118
Staat: Flevoland
District: Dronten
Stad: Dronten
Route: Educalaan
Huisnummer: 3
Postcode: 8251 GC


Recensies
Een wat oudere sporthal. Groot genoeg voor meerdere sporten te doen. Parkeerplaatsen zijn er wel weinig om het gebouw heen. Op 5 minuten lopen heb je het parkeerterrein van het centrum. Makkelijk te vinden.
Fijne sportal met ruime tribunes in beide zalen. Zalen worden ook goed onderhouden. Hier kan goed gezaalvoetbald worden. Kleedkamers zijn netjes, douchekoppen mogen wel wat beter. Komt soms maar een zielig straalje uit.
Neon groene vloer verstoort het zicht bij badminton en de vloer is regelmatig zo vuil dat het gevaar bestaat op het oplopen van blessures. Ook na herhaaldelijk aangeven dat de vloer glad is door vervuiling met stof, zand en haren, blijft de situatie slecht. Eens in de zoveel tijd hooguit 1 maal per kwartaal wordt er goed schoongemaakt en kan je een paar keer goed spelen, maar daarna is het wekenlang hopeloos.
Prima sporthal. De kleur van de vloer is overigens wel heel vel groen en moet even wennen.nDe kantine os gezellig, is van alles te verkrijgen en kan volgens mij een prima feestje gebouwd worden in de avonduren.
Indoor Hockey wedstrijd , voorzien van prima kantine
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid