facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optisport | Sporthal De Kuil

Optisport | Sporthal De Kuil
Adres: Sportlaan 1a, 2411 XC Bodegraven, Nederland
Telefoonnummer: 0172 612 818
Staat: Zuid-Holland
District: Bodegraven-Reeuwijk
Stad: Bodegraven
Route: Sportlaan
Huisnummer: 1a
Postcode: 2411 XC


Openingstijden

maandag: 07:00–21:00
dinsdag: 07:00–21:00
woensdag: 07:00–21:00
donderdag: 07:00–21:00
vrijdag: 07:00–21:00
zaterdag: 07:30–17:00
zondag: 10:00–17:00

Recensies
Ga hier alsjeblieft niet heen voor zwemles... 1 ster geven is eigenlijk al teveel. Ik weet nieteens waar ik moet beginnen zo slecht is het daar. Groepen zijn veel te groot, overvolle kleedkamers, geen parkeerplek tenzij je ruim een half uur van te voren aanwezig bent, weinig aandacht voor je kind, ze houden de voortgang niet bij, alle communicatie moet via de e-mail maar je krijgt vervolgens geen reactie terug, elke keer weer een andere zweminstructeur ik snap heel goed dat je daar niet lang wilt werken...nDiplomazwemmen is ook al één grote massaproductie met 50 kinderen tegelijk. In het zwembad is het één grote chaos, kinderen botsen tegen elkaar, geen ruimte aan de kant om even vast te houden bij uitleg. Als het klaar is krijg je 6 minuten de tijd om de ruimte te verlaten en je kind om te kleden om op tijd te zijn voor de diplomauitreiking zie je het al voor je: 50 kids plus hun ouders, door één deur, richting de overvolle kleedkamers en dan nog ergens een plekje zoeken om vervolgens je overenthousiaste kind in recordtempo om te moeten kleden.nAlleen max 2 ouders mogen kijken bij diplomazwemmen, dus geen broertjes of zusjes. Als je nog een kind hebt die niet alleen kan zijn is het dus lootjes trekken als ouder zijnde wie er bij een vind ik best wel grote happening van je andere kind mag zijn. Ze hebben een enorm wedstrijdbad met enorme tribune, maar vinden het blijkbaar een beter idee om het te doen bij een pietluttig badje waar de meeste aanwezigen gewoon op de grond moeten zitten, want andere gewone zwemlessen moeten ook nog gewoon door kunnen gaan hoor je hun kassa al rinkelen?. Vandaar waarschijnlijk ook de max 2 ouders regel, want ruimte kost geld. Stel je voor dat het om die trotse kinderen en ouders gaat, geld is natuurlijk veel belangrijker ‍nBij de uitreiking is het ook massaproductie, geen aandacht voor het kind, hele veel te kleine ruimte staat vol met alle ouders die mochten kijken én ook nog andere bekenden die niet mochten kijken, dus denk maar niet dat je er uberhaupt iets van kunt zien als je kind het diploma en de medaille krijgt uitgereikt.nnDus korte samenvatting: zoek je een leuk zwembad voor zwemlessen voor je kind, met veel aandacht voor je kind, een tip top administratie, correcte registratie van de voortgang en vriendelijk en meedenkend personeel? Zoek dan snel verder want dan is Optisport De Kuil in Bodegraven NIKS voor jou!nnYou're welcome ;
Het zwembad is van binnen en buiten totaal vernieuwd. Bij binnenkomst kom je in een grote ontvangsthal, waar een terras staat om lekker te zitten met een balie waar je eten drinken en ijsje kan bestellen. Ook heb je de informatie balie met de Kassa waar je de kaartjes kan kopen.nnAls je door de douche ruimte binnen bent, dan kom je in een grote hal met een baby/ kinderbad, verwarmd doelen bad met beweegbare bodem, grote brede glijbaan, terras met een balie waar je eten drinken en een ijsje kan bestellen.nnAls je naar buiten loopt dan heb je daar een diepe Polo Bad met 3 duikplanken en een opblaasbare hindernisbaan in het water. Een grote ligweide met 3 speel/klimtoestellen en een baby/kinderbad met daaromheen een grote ligweide.nBuiten zijn er ook toilet aanwezig.nnAl met al, een mooi vernieuwd zwembad om met het hele gezin te zwemmen of te zonnen.nZeker een aanrader om er heen te gaan.
Mijn zoontje heeft bijna 1,5 jaar gezwommen , vordering werd super slecht bijgehouden geen goede communicatie, afzwemmen kwam maar niet wij hebben besloten om hier weg te gaan en binnen 2 maanden elders zijn zwemdiploma gehaald! 1 ster is voor de koffie anders was het 0 sterren geweest!
Top zwembad.. wij van discovery divers / pacific diving komen er graag!
Het nieuwe zwembad ziet er keurig uit.nnVoor de mensen die baantjes komen trekken of een bepaalde watersport beoefenen zal het vast fantastisch zijn.nnMaar voor de kleine kinderen is er in het binnenbad weinig meer te spelen of te plonzen.nnVandaag voor het eerst gebruikt gemaakt van het buitenbad. Hier hetzelfde verhaal.nnEen leuk peuterbadje, maar kleuters kunnen geen kant op, en mogen ook niet in het grote bad.nnWat ik al aangaf, behoor je tot een doelgroep dan heb je het hier vast naar je zin. Maar de volgende keer ga ik naar De Hoorn, want gezinnen met kinderen zonder zwemdiploma behoren in de nieuwe Kuil blijkbaar niet meer tot de doelgroep.nnVernieuwing is niet altijd verbetering. Het oude bad wordt gemist.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid