facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optisport Sportcentrum Vreeloo

Optisport Sportcentrum Vreeloo

Info

Sportcentrum Vreeloo is gevestigd in De Lier. Een sportcentrum met 2 sporthallen en een 25 meter bad.

Geschiedenis

Het zwembad van Vreeloo is 12,5 bij 25 meter groot en heeft een beweegbare bodem. Hierdoor is het bad geschikt voor alle vormen van waterpret: van zwemles tot aquarobic en van banenzwemmen tot officiële zwem- en waterpolowedstrijden. Ook is er op dinsdag een vaste warmwaterdag speciaal geschikt voor ouder & kindzwemmen, therapie en fifty fit.
In de schoolvakanties worden er leuke activiteiten voor de jeugd in het zwembad en sporthal georganiseerd waarbij de kinderen zich op een sportieve manier kunnen vermaken.

De sporthallen van Sportcentrum Vreeloo zijn geschikt voor alle vormen van zaalsport.
Daar de twee sporthallen zijn voorzien van vouwwanden en de twee hallen met elkaar in verbinding staan zijn zij uitermate geschikt voor allerlei bedrijfssportdagen, beurzen, tentoonstellingen, voorstellingen en feesten.

De nieuwe multifunctionele ruimte heeft een stijlvolle ambiance. De ruimte is te huur voor vergaderingen, workshops, proeverijen of het vieren van een verjaardag, jubileum of reünie. Staat uw idee er niet bij? Neemt u gerust contact met ons op voor het bespreken van de vele mogelijkheden.

Bedrijven
Bent u op zoek naar een rustige en inspirerende omgeving waar u wilt vergaderen of brainstormen met uw personeel?
Onze multifunctionele ruimte kan voor diverse doeleinden worden gebruikt, waarbij wij uw wensen vertalen naar maatwerk.

*Wij zorgen voor een vergaderopstelling die aansluit bij uw wensen en het aantal gewenste personen.
*Wij verzorgen desgewenst koffie, thee, lunch, etc.
*Er is een plasmascherm/ beamer aanwezig die voor presentaties gebruikt kan worden.
*Draadloos internet.

Combinatie met een sportieve zwem activiteit is mogelijk, als ontspanningsmoment na uw vergadering, workshop of brainstormsessie.

Particulieren
Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw bruiloft, familiereünie of verjaardag? Wij stellen graag met u een persoonlijk arrangement samen. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!



"Het zwembad van Vreeloo is 12,5 bij 25 meter groot en heeft een beweegbare bodem. Hierdoor is het bad geschikt voor alle vormen van waterpret: van zwemles tot groepslessen en van banenzwemmen tot officiële zwem- en waterpolowedstrijden. Ook is er op dinsdag een vaste warmwaterdag speciaal geschikt voor Aqua’Mini, Aqua’Therapie en Aqua’Vitaal.In de schoolvakanties worden er leuke activiteiten voor de jeugd in het zwembad en sporthal georganiseerd waarbij de kinderen zich op een sportieve manier kunnen vermaken.Doordat de sporthal te huur is kun je vele binnensporten bij ons beoefenen! Denk aan zaalvoetbal, zaalhockey en volleybal! Het afhuren is ook geschikt voor grotere groepen, zoals kinderfeestjes en de buitenschoolse opvang."
Adres: Veilingweg 16, 2678 LN De Lier
Telefoonnummer: 0174521066
Stad: De Lier
Route: Veilingweg 16
Postcode: 2678 LN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportcentrum Vreeloo Sportcentrum Vreeloo 0 meter Ik heb heel lang gelden hier mijn B en C diploma gehaald in dit en hier bij die mense...
Handbalvereniging ODIS Handbalvereniging ODIS 94 meter Ik stond achter de bar , om mensen te helpen met wat ze wilden drinken.
vv Lyra vv Lyra 366 meter Komen op veel voetbalvelden , maar deze velden mogen zeker eens opgeknapt worden! Bee...
Rob's Health Centre Rob's Health Centre 2 km Goede sportschool is vriendelijke begeleiding en als je een vraag heb kan je altijd b...
Recensies
Leuk zwembad met 2 grote sporthallen erbij.
Ver voor de zomer schoolvakantie heb ik m'n dochter opgegeven voor zwemles. Ik hoorde geen reactie of het was doorgekomen. Ik gebeld: en ja hij had mijn mail gekregen. Dus ik dacht eigenlijk nou dan sta ik op de wachtlijst. Er gingen aantal weken voorbij en nog niks gehoord. Ik weer gebeld van weten jullie al wat? Diegenen die er over gaat Ricardo zij in dat ze ergens in september kan gaan beginnen. Het was inmiddels september maar nog niks gehoord. Toen heeft mijn man gebeld en ook best wel boos. Van dat hun zouden bellen als ze kon beginnen en dat was eigenlijk begin september en toen hij belde was het al halverwege september. Ricardo ging zijn best doen en zou zo snel mogelijk iets laten horen. Nou nu is het inmiddels begin oktober en we hebben nog steeds niks gehoord. Inmiddels heeft mijn dochter ergens anders zwemles waar ze gelijk kon beginnen. Ik vindt dit echt onwijs schandalig dat ze mensen zo lang laten wachten en dat je helemaal niks hoort of geen informatie krijgt. Echt heel erg slecht.
Mooi zwembad. Voor de 2e keer naar zwemles
Veel sporten onder één dak. Dit keer was ik er voor seniorenvolleybal, dus was de zaal wat kleiner gemaakt. Kleine tribune maar gezien de zeer weinige toeschouwers geen punt! De horeca was gewoon open en dat was zeker een pluspunt!
Mooie grote kantine.
Reguliere zwemlessen zijn echt beneden de maat. Ik heb spijt dat we het ABC pakket hebben gekocht. Waardoor het switchen naar een ander zwembad kostbaar wordt. Onze 2de zal elders zwemles volgen. Faciliteiten zijn kleinschalig, maar goed.
Lange wachttijden en niet gekregen wat ik bestelde broodje ham/kaas is geen tosti. 1 persoon achter de bar. Erg vriendelijk, maar langzaam en niet bestand tegen de drukte in haar eentje. Kan veel beter, Optisport...
Ik heb heel lang gelden hier mijn B en C diploma gehaald in dit en hier bij die mensen waar ik ben gaan afzwemmen die hebben ook echt gezien dat ik in die tijd heel goed kan zwemmen ik ben daar nog steeds tevreden over
Mooi zwembad fijne ruimte om te kijken en wat te bestellen..
Dit is een overderdekte sportaccommodatie in De Lier. Het bestaat uit 2 grote sporthallen en een overdekt zwembad van 12.5 x 25m voor zweminstructeur en zwemsport.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Optisport Sportcentrum Vreeloo met het openbaar vervoer


De Lier, Sportlaan 400 meter
455
De Lier, Sportlaan 450 meter
455
De Lier, Zwetburgh 500 meter
455

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid