facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optisport Maesemunde

Optisport Maesemunde

Info

Wij heten je van harte welkom op de facebook pagina van Maesemunde. Op www.optisport.nl/maesemunde vind je alle informatie over onze openingstijden, tarieven en activiteiten.



"Optisport zwembad Maesemunde in 's-Gravensande beschikt over een prachtige zwemaccommodatie, met een wedstrijdbad 6 banen breed, 25 meter lang, een recreatiebad met jet-streamers, borrelbank en spuitobjecten en een peuterbad 10 lang, 4 breed.Wat te denken van een prachtige glijbaan 30 meter lengte, hoogteverval 4 meter uitkomend in een eigen uitzwembadZwembad Maesemunde biedt 7 dagen in de week een scala aan zwemactiviteiten. Vrijzwemmen, Banenzwemmen, een uurtje met vriendinnen onder elkaar tijdens het Dameszwemmen, Aqua’Fit; dat en nog veel meer is mogelijk in Maesemunde.Je kunt hier je A, B en C-diploma behalen tijdens de Zed & Sop zwemlessen!"
Adres: Koningin Julianaweg 158, 2691 GH 's-Gravenzande
Telefoonnummer: 0174-420099
Stad: 's-Gravenzande
Route: Koningin Julianaweg 158
Postcode: 2691 GH


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 07:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00
Zondag: 09:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Optisport 's-Gravenzande, Diploma zwemmen Maesemunde, Optisport Health Club 's-Gravenzande, Zwembad Westland, Optisport abonnement, Boetzelaer, Maesemunde Monster, Babyzwemmen Westland
Recensies
Oude en saai vergeleken bij de rest van de zwembaden in de buurt. Ook niet groot of gezellig. Kantine met zicht op de banen is zo ingedeeld dat weinig mensen kunnen kijken. Qua lessen prima denk.
Prima zwembad. Leuk voor kinderen en schoon.
Afgelopen 3 weken weer mijn zwemtraining van banenzwemmen opgepakt na " Tante C " . Dit zwembad is prima ; in vergelijking met mijn ervaringen van vele andere zwembaden in verleden . Het zwemwater is goed van temperatuur en niet "zwaar" . Personeel is aardig en ook zelfs heel behulpzaam nadat ik een keer mijn handdoek van thuis had vergeten . Ik kreeg een schone handdoek aangeboden ; zonder extra kosten . Super service. Bedankt .
Onze zoon gaat met veel plezier hier naar zwemles. Goede begeleiding, goed online systeem om voortgang te kunnen volgen. Vriendelijk personeel. in de kantine best goede koffie en vriendelijke bediening.
Mooi klein zwembad...kom er alleen maar voor de zwemlessen van mijn dochter maar ziet er goed uit
Netjes, schoon voor de avond recreatieve baantjes. Vriendelijk personeel.
Klein zwembad met een wedstrijdbadje waar je waterpolo kunt spelen en een recreatiebadje. Ook is er een glijbaan. Vlakbij het zwembad is voldoende parkeergelegenheid die bovendien nog gratis is. Bereikbaarheid is ook ok, ligt aan de rand van het dorp.
Erg fijn dat er nu veel tijden zijn om te kunnen banen zwemmen. Maar jammer dat de temperatuur van het water veel verschilt. Vaak net te warm om lekker sportief te zwemmen. Net alsof je door modder zwemt. De hygiëne mag ook wel wat beter. Er drijft vaak troep, plukken haar, in het water. Of ik zie n elastiekje weken in dezelfde hoek liggen.
Ben er alleen maar geweest met zwemlessen
Sinds kort weer op de Fitness. Abonnement is voor 3 mnd of 1 jaar? Half jaar niet mogelijk, vreemd. Wat mij opvalt: toestellen krijgen weinig aandacht, instellingen die verlopen worden niet bijgesteld. Na het trainen, waarbij er geen enkele vorm is van begeleiding, koffie besteld in de kantine, zou het géén restaurant durven noemen. Eén druk op de knop en 5 seconden later koffie á €2,50!! daar waar andere sportscholen hun gasten gratis koffie aanbieden. Klacht via de website niet mogelijk, ook bij de receptie geen klachten formulier? Al met al, klantonvriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid