facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optisport Groenewoud

Optisport Groenewoud

Info

Optisport Groenewoud is een multifunctioneel sportcentrum in Kapelle

Geschiedenis

Optisport Groenewoud is een multifunctioneel sportcentrum in Kapelle



"Zwembad Groene Woud is al jaren een begrip voor Kapelle en omstreken. Met een uitstekend 25-meterbad, instructiebad en een buitenbad biedt Groene Woud volop wateractiviteiten voor jong en oud. Naast de populaire zwemlessen kun je bij Groene Woud onder andere terecht voor diverse Aqua'Groepslessen en natuurlijk om banen te zwemmen.Tevens beschikt onze accommodatie over een horecagelegenheid: 't Trefpunt. Ten alle tijden geopend tijdens de openingsuren van het sportcentrum. Ook tijdens huur van het zwembad en/of sporthal kan je gebruik maken van het 't Trefpunt."
Adres: Vroonlandseweg 45, 4421 BW Kapelle (Zeeland)
Telefoonnummer: 0113-342827
Stad: Kapelle
Route: Vroonlandseweg 45
Postcode: 4421 BW



op zoek naar gerelateerd: zwembad kapelle openingstijden, leerlingvolgsysteem optisport kapelle, optisport kapelle openingstijden, oefenuurtje optisport, buitenzwembad kapelle openingstijden, optisport kapelle inloggen, optisport goes, zwembad kapelle facebook
Recensies
Zeer slechte communicatie vanuit dit zwembad. Twee keer onze vakantie kunnen verzetten vanwege tegenstrijdige informatie over het afzwemmen.
Kleinzoon lest in de aandachtgroep. Geven geduldig en met veel aandacht voor het kind les! Indien nodig ook mee het water in.
Mooi nieuw zwembad met alle benodigde faciliteiten voor baantjes zwemmen en/of spelen en oefenen voor de kinderen. Lockers en familie kleedkamers aanwezig.
Altijd vriendelijk personeel en het was een goed maar oud zwembad. Benieuwd naar het nieuwe!
Voor kindersporten gekeken. Gymnastiek, dansen voor kinderen, zwemmen. Mooie locatie, splinternieuw.
Heel mooi zwembad en sporthal. Alles netjes nog.
Super mooi zwembad goede temperatuur
Het sportcentrum heet tegenwoordig "De Bloesem". Het is mooi en modern. Je kan vanuit de kantine meekijken in het zwembad bijv tijdens zwemlessen. Door de sloop van het vorige gebouw, is het even omlopen voor de entree.
Leuk zwembad mist enkel glijbaan voor de kinderen om zich te kunnen vermaken.
Complex is verouderd maar dat maakt nog niet zoveel uit. In het zwembad geldt geen enkele regel snelle baan? rechts houden? etc waardoor het chaotisch zwemmen is. Hoofd tegen hoofd botsingen liggen hierdoor op de loer bij borstcrawl.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Optisport Groenewoud met het openbaar vervoer


Kapelle, Cederlaan 460 meter
599
Kapelle, Cederlaan 480 meter
599

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid