facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optisport Dronten zwembad Overboord

Optisport Dronten zwembad Overboord

Info

Van harte welkom op de Facebook pagina van zwembad Overboord.

Geschiedenis

Zwembad Overboord bestaat uit een wedstrijdbassin (25x15 meter), een instructiebassin (25x8), een Tropenbad (225 m²) met stroomversnelling en leuke spuitelementen, een peuterbadje en een horecagedeelte zowel nat als droog. In het bad is plaats voor recreatief zwemmen, banenzwemmen, diverse doelgroepactiviteiten, instructiezwemmen, schoolzwemmen en verenigingszwemmen.

Vooral ouders met kleine kinderen en ouderen kunnen er vanwege de aangename temperatuur, de relatieve rust en het vriendelijke personeel naar hartenlust recreëren.

In Zwembad Overboord gaat het er gemoedelijk aan toe. Dinsdag tot en met vrijdag start met de vroege vogels die vanaf 07.00 uur beginnen met baantjes zwemmen. Vanaf 9 uur zijn er, naast het baantjes zwemmen, mogelijkheden voor diverse doelgroepslessen en om lekker te bubbelen in het tropenbad.
Op woensdagmiddag komen voornamelijk de schoolkinderen uit de buurt. Op dinsdag tot en met vrijdagmiddag zijn er zwemlessen. Voor wie dat niet uitkomt; op zaterdagochtend worden ook zwemlessen gegeven! Kom gerust eens kijken in ons bad, onze medewerkers vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is!

Op zondag is het een leuk dagje uit voor het hele gezin.
Op woensdagmiddag en op zondag zijn er extra activiteiten voor de kinderen en kunnen er verjaardagen gevierd worden.

De watertemperaturen in de verschillende baden van Zwembad Overboord:
* wedstrijdbad 27 graden
* instructiebad 31,5 graden (ook voor specifieke doelgroepslessen)
* recreatiebaden: 30 graden (tropenbad / peuterbad / whirlpool)



"Het Aat de Jonge Zwembad in Dronten is een nieuw en modern zwembad waar je kunt zwemmen met het gezin. Uiteraard is het ook mogelijk om bij de Zed & Sop zwemles je zwemdiploma te halen of Aqua'Groepslessen te volgen of om heerlijk banen te zwemmen. Na het zwemmen kan je genieten van een hapje of drankje in de gezellig horeca.Het Aat de Jonge Zwembad bestaat uit een wedstrijdbad met 6 banen 25x15m, een doelgroepenbad 15x10m en een peuterbad. De watertemperatuur in dit bad is 31 graden zodat het aangenamer is om te zwemmen voor de peuters en kleine kinderen.Er is een ruime hoeveelheid kluisjes aanwezig waar je waardevolle spullen en kleding in kunt opbergen. Voor de kluisjes betaal je € 1,- aan borg, deze euro krijg je terug."
Adres: Educalaan 30, 8251 CC Dronten
Telefoonnummer: 0321-313118
ln.tropsitpo@droobrevo
Stad: Dronten
Route: Educalaan 30
Postcode: 8251 CC



op zoek naar gerelateerd: zwembad overboord dronten, zwembad biddinghuizen, nieuw zwembad dronten, zwembad swifterbant, zwembad overboord leerlingvolgsysteem, zwembad lelystad, zwembad dronten aphrodite, discozwemmen dronten
Recensies
Ik ga elke dinsdag banen zwemmen. Jammer dat het zo'n klein bad is. Het is snel te vol. Nadeel is als je een 10-badenkaart koopt dat je dan binnen een bepaalde periode alle 10 baden moet opmaken. Je bent haast verplicht om elke week te gaan. Waarom dat is snap ik niet ze hebben het geld toch al binnen. Wat maakt het dan uit als je er een maandje langer over doet.
Ik heb hier een aantal banen gezwommen. Water is lekker op temperatuur niet te warm . En vriendelijke medewerkers . Kom zeker vaker een uurtje zwemmen
Veel te duur voor een te simpel zwembad. Het oude zwembad had tenminste nog leuke dingen voor kinderen.
Zwembad was schoon en zag er netjes uit. Kinderen hebben zich goed vermaakt tijdens het discozwemmen. Kinderen konden zelf muziek aanvragen bij de badjuf dat vonden ze wel leuk, maar verder vonden ze de badjuffen niet vriendelijk, daar valt nog winst te behalen 21.15 gaan de lichten aan en moet iedereen zich omkleden dat is op zich prima, even afspoelen onder de douche mag niet dat is dan weer jammer. Kinderfeestje gereserveerd met onbeperkt limonade, echter onbeperkt limonade is gewoon 1 bekertje..... Betaal dus gewoon de entree en neem zelf wat te eten en te drinken mee. Ik had een klacht ingediend en werd direct de volgende werkdag gebeld met excuses. Dit vind ik erg netjes. Ze kwamen zelfs aan huis een presentje brengen, dat verdient een dikke tien!! Het is een klein zwembad, wil je ergens recreatief zwemmen dan zou ik niet hier naartoe gaan.
Leuke zwemwedstrijd gehad met Zignea. De jongens hadden beiden een zilveren medaille.
Voor de eerste keer bezocht en dat is prima bevallen! Vriendelijke ontvangst, nette kleedruimtes en douchen. Keurig zwembad. Ga er zeker vaker heen!
Mooi zwembad alleen bij veel ouders is het voorste deel te krap zwembad ziet er netjes uit ,bij diplomazwemmen was het te massaal
Heel fijn zwembad!
Prachtig zwembad. Water is goed op temperatuur. Er is ook dd mogelijkheid tot hydrosport en hydrotherapie. Voor het laatste moet je wel bij Top Fit zijn.
De zwemlessen zijn oke maar wat niet oke is dat een kind voor een diploma A anderhalf jaar moet blijven zwemmen en nog steeds niet gekregen het lijkt er op dat ze kinderen extra willen laten zwemmen zodat ze meer betaald krijgen en dat is niet zo fijn voor hun ouders natuurlijk!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Optisport Dronten zwembad Overboord met het openbaar vervoer


Dronten, Centrum 490 meter
146
147
22
663

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid