facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optisport de Wijzend

Optisport de Wijzend
"Ons mooie zwem- en recreatiecomplex is gelegen in Zwaag en opgericht in 1972. Op maar liefst 2 hectare grond bevinden zich diverse mogelijkheden om te recreëren, zo vind je er onder andere 3 mooie bassins. Een 50 meter bad met springplank en een aangepaste trap, een ondiep speelbassin met een heus piratenschip en 34 meter lange waterglijbaan en een bassin voor de allerkleinste onder ons.Op het veld vind je een aantal recreatievoorzieningen waaronder een speeltuin met een kabelbaan, voetbal- en volleybalvelden en onze nieuwe aanwinst, de air trampoline.Zwemlessen worden ook aangeboden bij De Wijzend, haal bij ons je A, B of C-diploma op een leuke en veilige manier.Kijk voor de verschillende zwemlessen op onze website."
Adres: Pastoor Nuijenstraat 57, 1689 GM Zwaag
Telefoonnummer: 0229-237422
Stad: Zwaag
Route: Pastoor Nuijenstraat 57
Postcode: 1689 GM



op zoek naar gerelateerd: de wijzend zwaag, wijzend betekenis, voorverkoop zwembad de wijzend, zwemvierdaagse de wijzend 2018, optisport hoorn, optisport waterhoorn, waterhoorn, optisport de waterhoorn hoorn
Recensies
1 van de beste buiten zwembaden in de omgeving, veel te doen, veel ruimte in de schaduw als het heet is. Genoeg te eten en te drinken. Alleen de prijs is wat hoog en vind persoonlijk dat de grasvelden iets beter schoongehouden mogen worden van zwerfvuil.
Het lekkerste zwembad in de regio. Prachtig mooi 50 meter wedstrijdbad met duikplank. Zwembad houdt rekening met banenzwemmers, zelfs aan borstcrawlers wordt gedacht, ook bij warm weer. Mooie ligweides, kinderbaden en leuke glijbaan. Er is ook een groot sprinkussen. Hoop dat het bad nog jaren mag blijven bestaan
Ik wil er voor pleiten dat de Wijzend langer open blijft! Het is heerlijk zwemmen hier met zoals de badjuf zegt: "een beetje extra ijsklontjes" in het water.
Super leuk buiten zwembad met 50 meterbad, bad met 3 glijbanen en een piraten speeltoestel en peuterbad. Ook is er een grote speeltuin en air trampoline. Genoeg te doen dus. En wat hebben de kinderen vaak kunnen zwemmen dit seizoen.
Mag wel wat eerder in t seizoen open gaan, ook wat later sluiten. Verder al 50 jaar een TOP zwembad!
De carnavals optocht van zwaag 2023
Heerlijk zwembad. Grote ligweide, speeltuintje, springkussen, pierebadje, een wedstrijdbad en een "speelbad met glijbaan. Kleine horeca gelegenheid. Ik vind de entree behoorlijk aan de prijs. Jammer dat er geen flexibele openingstijden zijn. Op hete dagen zou het leuk zijn als je langer kan blijven.
Grote ligweide, speeltuin en voetbald voor de kinderen, kinderbad en een wedstrijdbad waar je lekker baantjes kunt trekken!
Heel leuk zwembad met leuke snackkar en zowaar ook schaduwplekken. Niet geheel onbelangrijk voor mij
Heel leuk zwembad. Strenge regels voor kinderen waar goed word opgelet. Chapeau
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Optisport de Wijzend met het openbaar vervoer


Zwaag, Pastoor Nuijenstraat 370 meter
132
Zwaag, Pastoor Nuijenstraat 380 meter
132
Zwaag, Butterwoud 440 meter
132
Zwaag, Butterwoud 440 meter
132
Zwaag, Anjerhof 460 meter
132

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid