facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optisport De Dompelaar - De Reiger

Optisport De Dompelaar - De Reiger

Info

Zwem, Sport- en Recreatie accommodaties



"De Dompelaar is gelegen in het buitengebied van Groot-Ammers, tussen de zomer- en winterdijk in. De afstand tot het centrum van Groot-Ammers is ongeveer 1,5 kilometer, waardoor je van alle rust kunt genieten.Bij Zwembad De Dompelaar worden er verschillende soorten zwemlessen in het buitenbad aangeboden. Hier halen je kinderen op de leukste en snelste manier hun zwemdiploma. Neem voor meer informatie contact met ons op.Voor de kleintjes hebben we een mooi peuterbad, met een geweldig speelhuisje in het water. De diepte van dit bad loopt van 20 centimeter naar 40 centimeter.Ook is er een instructiebad aanwezig. Met een maximale diepte van 90 centimeter uiterst geschikt voor jonge kinderen. Het ondiepste gedeelte is 40 centimeter."
Adres: Boomgaard 3 /Sportlaan 3, 2964 AN Groot-Ammers
Telefoonnummer: 0184661547
Stad: Groot-Ammers
Route: Boomgaard 3 /Sportlaan 3
Postcode: 2964 AN



op zoek naar gerelateerd: Zwemvierdaagse Groot-Ammers, Vrienden van de Dompelaar, Dompelaar voor zwembad, Dompelaar facebook, Zwemmen Optisport, Medewerkers Optisport, Optisport Kampen, Zwembad Nieuw-Lekkerland
Recensies
Heerlijk zwembad! Goede watertemperatuur en heerlijke ligweide. Voor jong en oid plezier!
Ik gebruik deze locatie voor het hondenstrandje en dat is super fijn.
Leuk buiten zwembad met een groot speel plaats. Ook veel ruimte om op het gras te zitten met een kleedje. Het water is erg lekker niet te koud. Ze hebben een duikplank en glijbaan 3 baden voor de hele kleintjes iets ouder en dan het diepe. Wat ik ook goed vond de bandjes voor kinderen zonder diploma. Kind en ouder krijgen een bandje als kind wil zwemmen moet ouder mee.
Goede prijzen en service. Wij gingen om 18 uur het bad in. Wegens licht onweer mochten we rond 19 uur het bad niet meer in. Hiervoor kregen wij een tegoedbon in de vorm van gratis entree. Super toch. Ook organiseren ze leuke evenementjes en zijn ze flexibel. Wij komen zeker terug.
Mooi net schoon en goed onderhouden zwembad
Mooi openluchtzwembad, ruime ligweides. Leuk glijbaantje en een springplank
Veel zitplaatsen, grote parasols en overzichtelijke zwembaden
Prachtig buitenbad, zelf nog één seizoen gewerkt.
Gezellige kleinschalige familie openlucht zwembad.
Altijd goed om hier te zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid