facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optimaal 5 Personal Training

Optimaal 5 Personal Training

Info

Optimaal 5 is een personal trainingsmethode waarbij u 1 keer per week 15 minuten sport onder begeleiding en dat kan in uw gewone kleding!

Geschiedenis

Optimaal 5 is een personal trainingsmethode waarbij u 1 keer per week 15 minuten sport onder begeleiding en dat kan in uw gewone kleding!



"Optimaal 5 is een personal training concept waarbij mensen 1 keer per week een training van 15 minuten volgen. Optimaal 5 heeft als doel de gezondheid op korte en lange termijn te verbeteren, en daarmee de kwaliteit van het leven.Doordat de ruimte gekoeld is, kunt u sporten in uw dagelijkse kleding."
Adres: urkerweg 1, 8303BX Emmeloord
Telefoonnummer: 0615576932
ln.5laamitpo@ofni
Stad: Emmeloord
Route: urkerweg 1
Postcode: 8303BX



op zoek naar gerelateerd: www optimaal5 nl, slim trainen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Victory Fight Academy Emmeloord - VFA Victory Fight Academy Emmeloord - VFA 642 meter Vechtsportschool met varierend lesaanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen. MMA,...
Recensies
Sterker en fitter worden in 15 minuten per week: it is possible! Ik geef m’n lijf een frisse boost en door de korte tijdsspanne past het perfect in mijn week. Kars is professioneel, werkt met passie, enthousiasme en humor. Aanrader!
Professionele begeleiding en behulpzame instructeur. Optimaal fit zijn in 20 minuten per week kan gewoon écht en je hoeft je niet om te kleden, super!!
Als 60+er moet ik iets meer mijn best doen om lenig en soepel te blijven. Dat gaat uitstekend met Kars zijn aanpak. Serieuze begeleiding met een goede dosis humor. Dat werkt!
Kars beoefent zijn werk met passie. Hij is iemand die het maximale uit iemand kan halen door met discipline en concentratie te trainen. Voor optimaal resultaat ben je hier aan het juiste adres.
Kars heeft consequent bewezen een trainer van hoge kwaliteit te zijn. Hij combineert een geduldige aanpak met een uiterst resultaatgerichte benadering.
Sportmethode die zeer effectief is & iedereen kan uitoefenen. Spontane begeleider die het beste uit je weet te halen op een leuke manier.
Lekker 20 minuten sporten en dan weer klaar fijne personalisatie trainer
Professionele houding en zeer snel & goed resulaat!
Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid