facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optima Prolinq

Optima Prolinq

Info

Optima ProLinQ verbindt ambitieuze professionals op hoger- en middenkader met uitdagende kansen in de sectoren werktuigbouwkunde, installatietechniek (E & W), civiele techniek en bouw.

Geschiedenis

Zoek jij een nieuwe uitdaging als (project)manager, calculator, (sales / project / design) engineer, tekenaar, constructeur, werkvoorbereider, kwaliteitscoördinator, montageleider of productieleider? Wij helpen jou graag op weg. Niet alle bedrijven bieden alle relevante vacatures openbaar aan. Hierdoor gaan veel vacatures ongezien aan je voorbij. We kennen de arbeidsmarkt goed en weten wat onze opdrachtgevers exact zoeken. Door onze persoonlijke aanpak lukt het ons om jou te matchen met de baan die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Het kost je geen geld, bespaart je veel tijd en levert je een leuke baan op!

Optima ProLinQ linking professionals with opportunities.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op:
e-mail: [email protected]
telefoon: 088-543 43 82.



"Recruitment specialist voor technisch hoger- en middenkader personeel in de metaal en techniek.engineering projectmanagement werkvoorbereiding technische verkoop"
Adres: Kade 40-42, 3371 EP Hardinxveld-Giessendam
Telefoonnummer: (088) 543 43 82
Stad: Boven-Hardinxveld
Route: Kade 40-42
Postcode: 3371 EP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JL Muns BV JL Muns BV 169 meter Mooi Bedrijf vakmanschap
BAM Milieu BAM Milieu 373 meter Dit is de officiële Facebookpagina van BAM Milieu. Volg hier onze laatste berichten. ...
haardhout-tekoop.nl haardhout-tekoop.nl 2 km Leuke vriendelijke mensen. Vandaag zakken met gedroogd eikenhout gehaald. Top kwalite...
Diba Machinehandel BV Diba Machinehandel BV 2 km DIBA Machinehandel BV levert gebruikte en nieuwe machines voor de zagerij en houtverw...
Betonstaal.nl Betonstaal.nl 2 km Goed bedrijf. Denkt mee en komt zijn afspraak na. Bedankt voor de goede service.
RVS perfect RVS perfect 2 km RVS Perfect is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van: maatwerk, trapleu...
Hil Hekwerk Hil Hekwerk 2 km Hil Hekwerk voor al u : Poorten, Sierhekwerk, Terreinafrastering, Sportveldafrasterin...
Het Verhalenbureau Het Verhalenbureau 3 km Wij schrijven verhalen in opdracht van klanten, geven die vorm en produceren de boeke...
Maas hekwerk & montage Maas hekwerk & montage 3 km Sinds 2 maanden een prachtig hekwerk rondom onze tuin. Onze kinderen kunnen veilig sp...
Paytra B.V. Paytra B.V. 3 km Enorm tevreden met de dienstverlening van Flexhub. Flexhub levert maatwerk, snelle en...
Gebroeders Blokland Gebroeders Blokland 3 km Mooi bedrijf met oog voor kwaliteit.
Merwede Valves BV Merwede Valves BV 3 km Merwede Valves is the standard in non-standard valves
GPS Steigerbouw B.V. GPS Steigerbouw B.V. 5 km Voor al uw steigerwerk!
Recensies
Ik ben erg tevreden over Prolinq als uitzendbureau. Mijn contactpersoon Leendert was zeer behulpzaam en vriendelijk. Hij heeft me goed begeleid en geadviseerd tijdens het sollicitatieproces. Hij was altijd bereikbaar en reageerde snel op mijn vragen. Dankzij Prolinq heb ik binnen een paar weken een leuke baan gevonden als software engineer in de technische sector. Ik zou Prolinq zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging.
Mijn Prolinq is heel deskundig en luistert goed naar de wensen en verwachtingen. Maar heeft zelf ook goede adviezen en begeleidt het traject ook prima. Ik heb een hele goede ervaring gehad met Prolinq.
Ik zou Leendert bij iedereen aanbevelen, zowel bij kandidaat als klant! Hij luistert naar waar je naar op zoek bent, en kijkt samen met je of het desbetreffende bedrijf bij je past. Persoonlijke en betrokken benadering. Ik heb de sollicitatieprocedure als positief ervaren!
Leendert heeft mij goed geholpen! Mijn sollicitatie was goed doorgekomen en kort erna hebben we uitgebreid een gesprek gehad. Aan de hand van dit gesprek, heeft Leendert een goed beeld van mij geschetst, zodat de werkgever goed weet wie hij kan verwachten en of ik een match zou zijn voor de functie waarop ik had gesolliciteerd. Ontzettend bedankt, wanneer ik weer op zoek ben zal ik zeker Leendert of MijnProlinq nog eens benaderen! Aanrader! Geen opdringerige bemiddelaar, maar een goede luisteraar.
Fijne ongedwongen samenwerking gehad. Netjes op de hoogte gehouden en ook bereikbaar op de wat minder gangbare tijdstippen en dagen in de week.
Leendert is fijn om mee samen te werken. Als je een vraag hebt wordt hij vaak de zelfde dag beantwoord. Snel, vriendelijk, professioneel en ook nog gevoel voor humor.
Topbedrijf, erg vriendelijke en persoonlijke benadering. Nemen de tijd voor je en komen afspraken na. Alles wordt netjes geregeld. Bedankt Leendert!
Sympathiek, vaardig en persoonlijk. Erg fijne begeleiding van begin tot eind!
Ik heb genoten van de samenwerking, het snelle schakelen en de communicatie. Leendert en Bianca zijn hele vriendelijke mensen die je het gevoel geven dat je geen nummertje bent. Mede dankzij Mijnprolinq heb ik binnen 2 dagen een contract kunnen ondertekenen bij een prachtige werkgever als werkvoorbereider. Dank jullie wel Leendert en Bianca.
Hele goede ervaring gehad met Leendert van Prolinq. Leendert verdiept zich goed in je wensen en eisen. Hij neemt de tijd voor een uitgebreid gesprek en komt alleen met vacatures die echt aansluiten bij wat er besproken is. Daarnaast bereid hij je goed voor op sollicitatiegesprekken en is hij heel transparant over de communicatie die hij heeft met het bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid