facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OptiekMichiel

OptiekMichiel

Info

Toe aan een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril.
Bij OptiekMichiel krijgt u alle aandacht en tijd voor de meest optimale correctie voor uw zicht.

Geschiedenis

Toe aan een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril?
Bij OptiekMichiel in Appelscha krijgt u alle aandacht om de perfecte correctie te krijgen voor uw ogen.



"OptiekMichiel heeft als doel om voor iedereen een optimale correctie te bieden voor de ogen. In dit streven wordt bij iedereen een complete oogmeting uitgevoerd om de juiste sterkte voor bril of contactlenzen te bepalen.Michiel staat voor u klaar met kwalitatieve en mooie monturen, comfortabele contactlenzen, stevige kinderbrillen, de nieuwste zonnebrillen."
Adres: Vaart ZZ 36, 8426 AD Appelscha
Telefoonnummer: 0516-427319
Stad: Appelscha
Route: Vaart ZZ 36
Postcode: 8426 AD


Recensies
Michiel is erg gepassioneerd, super enthousiast en heeft mij goed advies gegeven. Erg blij met mijn montuur ook. Ik zie alles ineens in full-hd.
Goed en duidelijk advies. Afspraak is afspraak. Het bestelde komt altijd op de afgesproken leverdatum. Is kleinschalig, maar vind ik persoonlijk prettiger dan de grotere opticiens. Ik woon gelukkig dichtbij, maar als ik ong. 40 min. zou moeten rijden, dan zou ik deze opticien aanhouden.
In alle vriendelijkheid ontvangen door Michiel. Enthousiaste man. Kleine winkel, met een heldere inkijk vanaf de straat. Goed geholpen en geadviseerd met een nieuwe bril. Ook duidelijk in de uitleg met de metingen. Zou er een volgende keer zo weer naar toe gaan.
Erg vriendelijke en kundige opticien. Kleinschalig met oog voor de klant en een zeer goede service.
Kleinschalige opticien, waar service en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Perfect
Goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid