facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiekhuys Elspeet

Optiekhuys Elspeet

Info

De Optiekzaak voor Elspeet en omstreken. Geopend op 29 juni 2013. Kwaliteit, service en prijs in de ultieme verhouding.



"Op zoek naar een een goede opticien op de Veluwe? Midden in de prachtige natuur vindt u Optiekhuys Elspeet.Onze kwaliteit, duurzaamheid en service maken het verschil! Met meer dan 30 jaar ervaring leveren wij een goed product en hebben wij als doel iedereen naar tevredenheid te helpen met hoge kwaliteit in oogzorg en optiek. Samen met onze optometrist, orthoptist en de zeer geavanceerde apparatuur kunnen we deze optimale oogzorg bieden.Wij – Johan en Annette – zijn de ouders van vier kinderen. De gezelligheid van mensen en juist de hectiek van kinderen om ons heen is waar wij van genieten. Naast oogzorg en optiek staan gastvrijheid en openheid bij ons voorop."
Adres: Nachtegaalweg 1, 8075AW Elspeet, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: (0577)459709
Stad: Elspeet
Route: Nachtegaalweg 1
Postcode: 8075AW


Recensies
Geweldig en enorm bereidwillig! Goed, eerlijk en deskundig advies waarbij het niet gaat om zo veel mogelijk te verdienen. Sterker nog ze hebben heel veel moeite gedaan voor mijn tante met aan huis bezoeken. Het advies 'niks doen'! Het is goed zo. Toen ik aangaf dat ik graag wilde betalen voor deze hoge mate van service, was de reactie: "nee hoor dat is onze service". Geweldig! En als stedeling ervaar ik dit echt als bijzonder.... Aanrader dus. Dikke 5 sterren!
Mijn lenzen waren op en moest even snel nieuwe lenzen, geen oogmeting. 52 euro betaald voor 3 paar lenzen. Bij Specsavers zijn precies dezelfde lenzen 30 euro. Kom hier niet, OPLICHTERS. Toen ik hier telefonisch een melding van maakte werd de telefoon er opgegooid door de ‘aardige’ schijnheilige verkoper.
De mogelijkheid om meer te geven ontbreekt. De behandeling bij aankoop, en nazorg zijn een dikke 10 waard! Proficiat!
Zeer prettig geholpen! Vakkundig, behulpzaam en zeer betrokken. Een bijzondere ervaring
Toppers die 2. Hier weten ze want klantgerichtheid is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid