facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Visie

Optiek Visie

Info

Optiek Visie

Optiek Visie is een modern optiek bedrijf gespecialiseerd in (zonne)brillen, lenzen, oogzorg en oogonderzoek.

Adres: Stationsstraat 15, 9461 GP Gieten
Telefoonnummer: 0592 - 26 42 78
Stad: Gieten
Route: Stationsstraat 15
Postcode: 9461 GP



op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Optiek Visie Gieten
Recensies
Zeer goede service. Mijn bril was kapot gegaan, neusvleugel afgebroken. Helaas was hetzelfde montuur niet meer leverbaar. Kosteloos een nieuw montuur gekregen, ondanks dat er dan ook volledig nieuwe glazen in moesten. Echt top!
Wat een fijne, gedegen, betrouwbare, competente en uiterst vriendelijke opticien en medewerkers. Ik rij al een aantal jaren graag drie kwartier heen en drie kwartier terug. Blij met mijn derde bril. Neemt de tijd, doet uitgebreide oogmetingen, legt alles uit. Naar horen zeggen van de experts zeer competent ook. Aanrader.
Wij hadden beide een bril die we nog geen week hadden maar die zaten niet zo lekker. Tijdens onze vakantie even bij deze zaak binnen gelopen met de vraag of dit afgesteld kon worden. Was geen probleem, werd snel opgelost en ook nog kostenloos hoewel dit niet nodig was geweest maar wel prima service.
Prima zaak met tijd en aandacht.
Ik ben heel blij met mijn duikbril op sterkte. Bedankt voor jullie uitstekende klantvriendelijke service..
Wat is dit een super goede zaak zeg zeer vriendelijk ontvangen en een zeer mooi montuur uitgezocht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid