facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Ruim Zicht

Optiek Ruim Zicht

Info

Optiek Ruim Zicht is een professionele en toonaangevende optiekzaak in Dronten. Voorop staat persoonlijke aandacht met een goed en eerlijk advies. Ons team

Geschiedenis

Optiek Ruim Zicht is een professionele en toonaangevende optiekzaak in Dronten. Voorop staat persoonlijke aandacht met een goed en eerlijk advies. Ons team



"Voor brillen, lenzen en optometrie"
Adres: Het Ruim 37, 8251 EL Dronten
Telefoonnummer: 0321-316050
Stad: Dronten
Route: Het Ruim 37
Postcode: 8251 EL



op zoek naar gerelateerd: Opticien Dronten, Specsavers Dronten, Flevo Optiek, Openingstijden ruimzicht Dronten
Recensies
Kort geleden een nieuwe sportbril fietsbril aan laten meten. Na zorgvuldige testen en metingen is dat prima gelukt maar was wel even spannend of het zou lukken daar dit soort klusjes niet dagelijks gebeurt. Het is heel goed uitgepakt en ben er zeer tevreden mee. Dank daar voor.
Geweldige zaak! Breed assortiment brillen en een geweldige service. Dit is een brillenzaak die niet persé wilt dat je een bril van ze koopt, maar wil dat de klant uiteindelijk 100% tevreden is. Als ik 6 sterren had kunnen geven had ik dat gedaan.
Wij zijn al meer dan 35 jaar klant bij deze optiek en kopen echt niet elke 2 jaar een nieuw montuur. We doen juist extra lang met onze brillen dankzij de eindeloze en kosteloze reparatieservice van deze winkel. Bril helemaal in de kreukels, geen zorg, het geduldige, vriendelijke en kundige personeel buigt alles weer recht en zet er, indien nodig, poten aan van een ander monteur! Ook al zijn er optieken met goedkopere mogelijkheden, zij kunnen overall hier niet aan tippen. Wij hopen nog lang klant te blijven bij Optiek Ruim Zicht, de beste van Flevoland.
Wil je een nieuwe bril inclusief excellente service? Dan ben je hier op het juiste adres. Zeer tevreden en komen hier al heel wat jaren dus we weten waar we het over hebben.
Zij hebben mij heel goed uitlegd en ook goed geholpen met mijn nieuwe bril uitgezocht. Ik ben heel tevreden met mijn bril.
Bril en contactlenzen aangeschaft. Er wordt goed aandacht besteed aan wensen en opmerkingen en er wordt ter zake kundig geadviseerd. Tevreden met behandeling en afhandeling.
Goede kwaliteit brillen, fijne service, al 14 jaar klant en nog steeds tevreden!
Goede professionele service. Er wordt echt de tijd voor je genomen. En...erg mooie brillen ;-.,
Hele goede service en hele vriendelijke mensen! Reparaties worden perfect opgelost!
Ik ben al 20 jaar klant. Net weer een nieuwe bril gekocht en ik ben wederom prima geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid