facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Moonen

Optiek Moonen

Info

Optiek Moonen is gespecialiseerd in de branche winkels in optische artikelen in het centrum van Sint-Oedenrode. Optiek Moonen heeft een passie voor optiek.

Geschiedenis

Wij hebben een passie voor optiek. Het zit in ons bloed. In 1950 begon Opa Luc Moonen de eerste optiek in Sint-Oedenrode en later in 1973 begon Ome Jan Moonen een Optiekzaak. Wij zijn gedreven in het vakmanschap en enthousiast over onze collectie.

Wij zijn gediplomeerd opticien en contactlensspecialist. Wij meten ook nachtlenzen, gehoorbescherming en hoortoestellen aan. Onze winkel beschikt over de nieuwste oogmeetapparatuur. Onze collectie heeft merkmonturen, kinderbrillen, beeldschermbrillen en zonnebrillen.

Wij kopen altijd maar een dezelfde bril in zodat u een uniek montuur heeft!
Ellen & Jetty van de Warenburg



"“Wij hebben een passie voor optiek. Het zit in ons bloed. In 1950 begon Opa Luc Moonen de eerste optiek in Sint-Oedenrode en later in 1973 begon Ome Jan Moonen een Optiekzaak. Wij zijn gedreven in het vakmanschap en enthousiast over onze collectie.Bijzondere monturen met liefde en vakmanschap gemaakt, met een perfecte pasvorm, en een lijnvoering die het mooiste in je gezicht naar voren haalt. Soms sober, soms extravagant, maar altijd met karakter. Brillen waar jij blij van wordt, en wij ook. Wij kopen geen twee dezelfde brillen in.Daarom zijn wij trots op onze collectie en onze winkel. Stap maar binnen, dan laten we je zien wat we bedoelen.”Ellen & Jetty van de Warenburg"
Adres: Heuvel 42, Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 0413 322 686
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Heuvel 42



op zoek naar gerelateerd: audicien sint-oedenrode, Oordoppen op maat Sint Oedenrode, Huiskens Optiek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eye Wish Opticiens Eye Wish Opticiens 161 meter Super service in sint-oedenrode. Ik was 2 weken te laat voor de omruilgarantie, maar ...
Recensies
Vandaag mijn Ray-Ban Clubmaster Classic opgehaald. Bij de neus helemaal doormidden gebroken. Gekocht in de jaren 70 bij Jan Moonen op d’n Heuvel. Tsja, kapot, zo oud, weggooien? Dat kon ik niet. Deze bril heeft teveel gezien en meegemaakt om afscheid van te nemen. Ingeleverd bij Ellen en Jetty in de hoop dat ze hem konden repareren. Ellen: als iemand dat kan is dat ons mam! Nou Thea: Chapeau! Gemaakt en weer als nieuw. Die kan de rest van mijn leven weer mee. En geloof het of niet, op de vraag aan Ellen wat het kost: ‘nou, wij hebben de afspraak dat een bril die hier gekocht is, de reparaties gratis zijn. Ongelofelijk. Het bestaat dus nog! Hart voor de zaak, levenslange garantie, klantvriendelijkheid en service. En dat gewoon op d’n Heuvel 42 bij ons in Rooi!
Mijn eerste bril hier gehaald; top service! Nu bezig met eerste paar lenzen en geen vraag is teveel. Ik mag altijd langskomen en ze helpen mij enorm goed in deze eerste fase voor mij als lenzen draagster. De aanhouder wint. Nou, Optiek Moonen wint voor mij ook! Heel erg bedankt voor de goede service!
Super goed geholpen, altijd deskundig en vriendelijk advies en er wordt fijn met je mee gedacht. Heb mijn lenzen sinds 2 jaar van Moonen optiek en ook oordoppen en slaapdoppen. Zeker een aanrader!
Half jaar geleden heb ik hier een bril gekocht nadat ik jaren nachtlenzen heb gedragen. Ik moest de sterkte afbouwen met daglenzen, ik kreeg gewoon 7 doosjes gratis. Ook namen ze altijd de tijd voor mij. De bril was meteen goed. Het assortiment brillen is groot en uniek. Dus voor ieder wat wils.
Super goed geholpen, erg vriendelijke medewerkers en veel moderne apparatuur. Aanrader!
Geweest voor de gehoor bescherming
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid