facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optie1 Someren

Optie1 Someren

Info

Optie1. Dé telecom expert in Someren!

Geschiedenis

Optie1 is een onafhankelijke, landelijke retailketen van telecomexperts. Wij zijn dé specialist om de hoek, voor iedereen. Optie1 onderscheidt zich door deskundig advies en perfecte service voor, tijdens en na de koop. Daardoor zijn wij nu de snelst groeiende telecomretailer van Nederland. Met ruim 50 winkels zitten wij altijd bij u in de buurt. Ook dit jaar openen wij weer nieuwe winkels!

Missie
Optie1 biedt je altijd een zeer deskundig en onafhankelijk advies. De beste persoonlijke service en de beste deals op het gebied van telecom? Kom langs bij Optie1.

Je kunt bij ons terecht voor mobiele en vaste telefonie, tablets, internet, televisie, alles-in-1, verzekeringen, energie, reparatie en de nieuwste gadgets. Bij ons vind je verschillende providers. Samen kijken we welk product het beste aansluit op je wensen en behoeften.

Service
Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Wij helpen je ook graag bij het instellen van je telefoon of het testen van tablets. Optie1 regelt het voor je!

Adres: Postelstraat 16, 5711 EN Someren
Telefoonnummer: 049-3745012
Stad: Someren
Route: Postelstraat 16
Postcode: 5711 EN


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Optie 1 aanbiedingen, Optie 1 Zwolle, Optie1 Tegelen, Optie1 Leerdam, Optie 1 vestigingen, Optie1 Goirle, Optie1 Oudewater, Optie1 Bergambacht
Recensies
Super fijne winkel! Weer erg fijn geholpen door monique zoals altijd. Monique neemt altijd volop de tijd om je goed te helpen! Heeft zelfs een telefoonhoesje bij mij thuis in de brievenbus gedaan toen bleek dat die pas de volgende dag binnen zou komen. Top service!!!
Supergoede service!!!! Echte aanrader. Nemen de tijd voor iedereen en zijn eerlijk en oprecht!
Hebben alle tijd voor jou en zijn ter zake kundig. Bijzonder behulpzaam. Adviseer derde vaak over dit bedrijf.
Zojuist bij optie 1 geweest , men oude tellie had waterschade opgelopen , Monique heeft er alles aan gedaan om dat tog weer terug te krijgen krijgen en op men nieuwe tellie weten te zetten , al met al een top tentje met goede klantenservice en klantvriendelijkheid bedankt daarvoor
super goede service
Netjes en duidelijk te woord gestaan.
Voor mijn man een nieuwe smartphone gekocht. We kregen een goed advies en de telefoon werd gelijk van de oude naar de nieuwe overgezet. Daarmee bedoel ik alle bestanden en telefoon nummers en foto's.
Wordt altijd goed geholpen.
Super duidelijk en uitstekende hulp en erg vriendelijk
fijne winken correct behandelt.heb je vragen je wordt meteen behandelt.er werken daar fijne mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid