facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optie1 Putten

Optie1 Putten

Info

Optie 1 Putten
Jou Eerste Keus In Telecom

Geschiedenis

Optie1 is een onafhankelijke, landelijke retailketen van telecomexperts. Wij zijn dé specialist om de hoek, voor iedereen. Optie1 onderscheidt zich door deskundig advies en perfecte service voor, tijdens en na de koop. Daardoor zijn wij nu de snelst groeiende telecomretailer van Nederland. Met ruim 70 winkels zitten wij altijd bij u in de buurt. Ook dit jaar openen wij weer nieuwe winkels!

Succesvolle franchiseformule
Op het gebied van telecom gaan de ontwikkelingen razendsnel. Denk bijvoorbeeld aan altijd weer verbeterde toestellen, geavanceerde apps, nieuwe mobiele toepassingen en steeds snellere netwerken. Klanten hebben hierdoor steeds meer behoefte aan deskundig advies.



"Welkom bij Optie1 Nijkerk, Al ruim 20 jaar zijn wij de telecomspecialist uit de regio. We leveren abonnementen, mobiele telefoons, zakelijke aansluitingen, accessoires, repareren mobiele telefoons, en nog veel meer. Optie1 is de grootste landelijke telecomspecialist. Hierdoor kunnen we altijd de beste prijzen en aanbiedingen realiseren. Kom gerust een keer langs en informeer. De koffie staat klaar! Graag tot ziens! Kees Schalk - Optie1 Nijkerk"
Adres: Dorpsstraat 15, 3881BA Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0341 743 743
Stad: Putten
Route: Dorpsstraat 15
Postcode: 3881BA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Welcom bij Bos Welcom bij Bos 165 meter Enorm fijn en vriendelijk geholpen. Binnen paar minuten wist de medewerker het proble...
MobielBereikbaar.nl MobielBereikbaar.nl 2 km De accu van mijn telefoon laten vervangen dit zou 45 min duren. De accu die geleverd ...
Hoesjes.nl Hoesjes.nl 2 km Hoesjes.nl is dé specialist op het gebied van tablet- en telefoonhoesjes. Check onze ...
Recensies
Onlangs reparatie tabled scherm vervangen van iPad van mn kleizoon Goed gedaan, 4 dagen later is de aan/uit button verschoven gedeeltelijk onder het scherm! Oei ,dit is waarschijnlijk doordat mn kleinzoon te enthousiast op de button heeft gedrukt. Terug gegaan probleem is verholpen. Kees heeft het gefikst top hoor en het koste niets wat een Service.
Ik kwam in de winkel met mijn Samsung fold 3 toestel waar ik scherm en frame schade had. Ik werd vakkundig te woord gestaan. Waar ik normaal zowel het frame als scherm hoor te vervangen. Is enkel mijn scherm vervangen. Binnen 24 uur kon ik mijn toestel weer ophalen. En als nieuw. Geen schade aan de frame te zien en het scherm vervangen. Mijn complimenten voor de eigenaar die mijn toestel weer in goede staat heeft kunnen maken. Zo heb ik flink geld mogen besparen.
Nieuwe telefoon aangeschaft. Prima service Keurig alles overgezet van oude naar nieuwe. Volgende aankoop weer bij deze zaak
Zeer tevreden over de service met het leveren van een nieuw toestel. Bedankt voor de klant vriendelijkheid. Groeten, Fester Bos.
Ook nu weer fantastisch geholpen met mijn nieuwe mobiel. Bedankt.
Ik ben fantastisch geholpen. Een onderdeel voor de telefoon terug gebracht dat na een korte tijd niet meer functioneerde. Zonder problemen werd dit vervangen.
Fijn en eerlijk advies gekregen. Snelle en prettige service!
Werd zeer vriendelijke , eerlijk en uiterst zorgvuldig geholpen. Waar vind je dat nog, echt zoals je geholpen wilt worden.
Heel fijn bedrijf, super klant vriendelijk, goed advies en service. Een topper!
ben netjes geholpen met mijn verlenging van me contract
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid