facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optie1 Bergambacht

Optie1 Bergambacht

Info

Optie1. Dé telecom expert in Bergambacht!

Geschiedenis

Optie1 is een onafhankelijke, landelijke retailketen van telecomexperts. Wij zijn dé specialist om de hoek, voor iedereen. Optie1 onderscheidt zich door deskundig advies en perfecte service voor, tijdens en na de koop. Daardoor zijn wij nu de snelst groeiende telecomretailer van Nederland. Met ruim 60 winkels zitten wij altijd bij u in de buurt. Ook dit jaar openen wij weer nieuwe winkels!

Missie
Optie1 biedt je altijd een zeer deskundig en onafhankelijk advies. De beste persoonlijke service en de beste deals op het gebied van telecom? Kom langs bij Optie1.

Je kunt bij ons terecht voor mobiele en vaste telefonie, tablets, internet, televisie, alles-in-1, verzekeringen, energie, reparatie en de nieuwste gadgets. Bij ons vind je verschillende providers. Samen kijken we welk product het beste aansluit op je wensen en behoeften.

Service
Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Wij helpen je ook graag bij het instellen van je telefoon of het testen van tablets. Optie1 regelt het voor je!

Adres: Hoofdstraat 44, 2861AR Bergambacht
Telefoonnummer: 0182603252
Stad: Bergambacht
Route: Hoofdstraat 44
Postcode: 2861AR



op zoek naar gerelateerd: Optie 1 Openingstijden, Optie 1 vestigingen, Optie1 stadshagen, Optie 1 Voorschoten, Optie 1 Rotterdam, Optie 1 aanbiedingen, Optie 1 Putten, Optie 1 Someren
Recensies
Netjes geholpen. Kom er altijd als het nodig is . En gaat als een tevreden klant weer naar huis
Supergoed geholpen! Top zaak!
Goed verzorgde lunch gehad met 7personen.
Super service. Weten alles van telefoons en geven je eerlijk en persoonlijk advies. Zowel voor reparatie als nieuw telefoon. Echt geweldig deze zaak.
Fijn dat deze winkel hier op het dorp is. Je wordt heel goed geholpen. Ik wens de nieuwe eigenaar met zijn medewerkers heel veel succes
Geweldige service! Ze nemen de tijd voor je!
Hier word je echt goed geholpen! En je krijgt echt advies wat bij je past! Niet zoveel verstand van de nieuwste snufjes ze helpen je graag. Zelfs bij het overzetten van alle gegevens en bestanden van je oude naar je nieuwe toestel! Aanrader
Super fijne winkel. Aardig personeel. Goede service.
Wanneer je aan de beurt bent, dan wordt met alle vriendelijkheid hulp geboden en indien nodig deskundig advies gegeven. En ga ik wederom tevreden verder waar ik was gebleven. Dit is een schoon voorbeeld hoe service verleend wordt. Dit alles voor de beste prijs. En laat ik de multinationals met hun digitale kille handel voor wat het is.
Vriendelijke mannen die je altijd zullen helpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid