facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optie 1 Surhuisterveen

Optie 1 Surhuisterveen

Info

De onafhankelijke teleconsultants van Optie 1 Surhuisterveen staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Maatwerk is ons uitgangspunt.

Adres: De Kolk 10, 9231 CW Surhuisterveen
Telefoonnummer: 0512778499
Stad: Surhuisterveen
Route: De Kolk 10
Postcode: 9231 CW


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Optie 1 telefoon kopen, Optie 1 vestigingen, Optie 1 refurbished, Optie 1 Openingstijden, Optie 1 Leerdam, Optie 1 Oudewater, Optie 1 Borne, Optie 1 aanbiedingen
Recensies
Vandaag heeft deze vestiging van optie 1 mij zo goed geholpen. Ik had waterschade.. nieuw toestel moeten kopen. Alles snel geregeld maar al snel bleek dat ik heel veel persoonlijke van hoge waarde foto's kwijt was. Het was wat puzzelen maar met dank aan Mark.. had ik binnen enkele minuten natte ogen van blijdschap. WANT YES! Alles weer terug..dikke 10! Wij komen zeker terug.
Prima geholpen vriendelijk en verstand van zaken. Weten wat ze doen.
Mark is een goede verkoper cq adviseur
Vandaag bij Optie 1 registreren geweest voor een nieuw toestel nadat ze na mijn verwachting van het toestel hebben geluisterd hebben ze een mooie A5 voor mij gevonden. Het toestel wordt ook nog kosteloos voor mij ingesteld in een woord TOP.
Vrijdag een nieuw toestel gekocht en geholpen door Mark.Ik heb dit als heel prettig ervaren.Hij is rustig,kundig inlevend,kan goed luisteren naar de wensen van de klant.Want ik ben niet van het "moderne mobiele tijdperk".Kortom ,10 met een griffel
Super goed geholpen. Geduldig en respectvol, ondanks drukte, tijd genomen. Zeer fijne bediening. En ... goed geslaagd.
Vandaag super geholpen door Mark! Super bedankt, als je problemen hebt met je toestel dan ben je hier aan het juiste adres!
Vandaag langs geweest bij Optie 1 surhuisterveen met mijn toestel. Ze wisten meteen wat het probleem was binnen een kwartier alles opnieuw ingestelt en nu doet hij het weer top. Bedankt mark
Vandaag geholpen aan een mooie nieuwe telefoon. Alles overgezet van mijn oude toestel na me nieuwe en dat gewoon als service Top.
Vandaag uitstekend geholpen door mark bij Optie 1 Surhuisterveen voor een nieuw abonnement en een nieuw toestel. Ben ik eindelijk een beetje van deze tijd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid