facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Opticien aan huis

Opticien aan huis

Info

Opticien aan huis werkt met een team van vakkundige opticiens en bezoekt u aan huis of op het werk om voor u de perfecte bril aan te meten.

Geschiedenis

Opticien aan huis werkt met een team van 3 vakkundige opticiens en bezoekt u aan huis of op het werk om voor u de perfecte bril aan te meten.



"Opticien aan huis Styling Advies met altijd maatwerk en eerlijke prijzen.Samen op zoek naar de beste bril voor jou."
Adres: van den elsenstraat 7 (op Afspraak), 5694ND Son en Breugel
Telefoonnummer: 0649386412
Stad: Son en Breugel
Route: van den elsenstraat 7 (op Afspraak)
Postcode: 5694ND


Recensies
Ik heb 2 gewone brillen waarvan 1 multifocaal en 1 zonnebril van Bram de Brillenman. Oogsterkte is bij de gewone brillen perfect opgemeten en Bram adviseert top bij de keuze uit zijn fraaie assortiment. Zonnebril is zonder sterkte, maar super geholpen om met een aparte en geen ‘massa’ zonnebril door het leven te gaan! Ik ben met alle brillen hartstikke blij! Super service! Echt een aanrader!
Ik heb al mijn derde bril van Bram. Hij is steeds weer kundig in het aanmeten van de juiste sterkte. Vooral is zijn kijk op het juiste passende montuur erg goed. Voor mij steeds weer een reden om bij Bram mijn bril aan te schaffen.
Bram de Brillenman, zoals al meerder zeggen BRILjant. Bram meet je niet zomaar een bril aan, maar hij neemt de tijd voor je en zoekt een passende bril die uniek is en bij jou persoonlijkheid past. Voor Brildragend Nederland een echte aanrader. Ik hoop nog lang van zijn expertise gebruik te kunnen maken Groet Paul Vos
Geweldig! Mijn dochter van 2 moest een bril, hoe handig is het dan als je naar een winkel toe moet met zon kleine drukte maker.. helemaal niet handig inderdaad! En toen kwam Bram Bogers bij ons thuis. We zijn super goed door hem geholpen! Dank je wel lieve Bram!! Ik kan iedereen doorverwijzen, het is gewoon super. Een super service!!!
Bram heeft exclusieve brillen die je niet op elke hoek van de straat vindt. Hij zoekt de juiste bril die jouw gezicht past. Ik krijg nog wekelijks complimenten op mijn bril. En niet duurder dan normaal!
Bram heeft een goede kijk op welke bril bij je past en biedt goede service aan huis. Wat wil je nog meer Dit alles voor een nette prijs!
Hallo Bram.. Jij bent vorig jaar bij mij geweest thuis,, in Best... Misschien weet je dat niet meer,, maar ik zag zo slecht, dat een bril niet meer hielp.. Ik ben ondertussen aan staar geopereerd aan beide ogen, Ik zie weer als een valk,, dus heb geen bril meer nodig,, Toch wil ik je nog bedanken voor de geweldige service die jij toen gaf!!
Fijne bril aangemeten gekregen. Prettig dat hij op mijn werk langs kon komen om de bril helemaal op mijn werkplek af te stemmen.
Mijn dochter krijgt elk jaar een nieuwe bril en word super geholpen, zou haast zelf ook een bril nemen
Super service en dat gewoon op het werk zodat ik gewoon door kan. Bram bedankt en tot snel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid