facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optibelt-Walk B.V.

Optibelt-Walk B.V.

Info

Producent en kenniscentrum op het gebied van aandrijftechniek in de breedste zin.

Adres: de groote Heeze 37, Heijen, Limburg, Netherlands
Stad: Heijen
Route: de groote Heeze 37



op zoek naar gerelateerd: Optibelt Nederland, Walk aandrijftechniek bv
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TLight BV TLight BV 161 meter Goed advies en fijne service!
Recensies
Slechte service, niet meedenkend en erg kortaf personeel. voorraden bestaan alleen uit standaard overal te verkrijgen onderdelen. kleine hoeveelheid gereedschappen. De eerste regel van de site 'uw specialist in aandrijftechniek' geld alleen als je standaard spullen wilt hebben. elk ander nieuw te maken volgens tekening of na te maken waarbij het onderdeel opgestuurd word en daarna moet je het zelf weer afhalen je onderdelen worden niet teruggestuurd kunnen ze hier niet. Samengevat: van alles net niks dus. Wij zijn erg ontevreden over de gang van zaken met Walk aandrijftechniek en zijn gelukkig bij de concurrent wel goed en kordaat geholpen waarna onze productie weer snel hervat kon worden.
Niets gemerkt van beweringen bij deze reviews, blijft lastig om speciale vertandingen te laten maken. Zij hebben met advies tegen gunstige prijs goed geassisteerd.
Inderdaad een slechte organisatie. Toezeggingen qua contact worden niet nageleefd en telefonisch contact op vrijdag is vanaf het middaguur niet mogelijk... geen afspraken mee te maken!
Fijn bedrijf, werken we al bijna 40 jaar naar tevredenheid mee samen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid