facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Opti-Coat Goes

Opti-Coat Goes

Geschiedenis

Opti-Coat Goes bied alles wat betreft High- End Car Detailing. Wij zijn gecertificeerd Opti-Coat PRO en PRO+ installer in Nederland van deze exclusieve Keramische coatings.
U leest het goed, keramische coating. Dit zijn dus GEEN glascoatings !!
Wereldwijd werken wij samen met andere applicatiecentra om te streven naar perfectie van uw lak.

Enkele werkzaamheden die verricht kunnen worden aan uw auto zijn :

- Applicatie keramische coating met garantie
- Renoveren van koplampen + coaten voor langdurig voordeel.
- Compounden van uw lak (verwijderen van diepe krassen)
- Polijsten tot extreme hoogglans.
- Wetsanden
- Protectant Sealing autolak.
- Coaten van autolak en velgen.
- Reinigen en impregneren cabriolet daken (vuil & water afstotend)
- Volledig reinigen van het interieur tot in de kleinste details zoals inslagen, roosters en het verwijderen van vlekken in uw stoffen bekleding.
- Rokersauto's reinigen.
- Leerbehandeling en coating.

Overigens zijn wij dealer van de hoogstaande onderhoudsproducten van OPT voor elk deel van uw auto.
Voor prijzen of vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Met vriendelijke groeten,
Opti-Coat Goes



"Splendid Detailing biedt alles wat betreft Car Detailing met meer dan 15 jaar ervaring. Onze unieke keramische coatings beschermen uw auto tegen vuil, krassen en verkleuring. Voor onderhoudsproducten en advies bent u bij ons aan het juiste adres."
Adres: Dirk Dronkersweg 3B, 4462 GA Goes
Telefoonnummer: 0618839662
ln.taoc-itpo@seog
Stad: Goes
Route: Dirk Dronkersweg 3B
Postcode: 4462 GA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: opti coat kopen, opti coat gloss coat, opti coat pro prijs, coating auto, opti coat hengelo, sio2 coating, opti coat pro plus ervaringen, keramische lak coating
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WS-Customs WS-Customs 1 km WS-Customs is onderdeel van WS-Exhaust Systems WS-Customs personaliseert automobiel...
ZRM Autos ZRM Autos 1 km Bedrijf pas verhuisd naar Ovezande. Sympathieke eigenaar. Auto 's zijn redelijk gepri...
Recensies
Opti-Coat Pro+ behandeling door eigenaar Patrick. Wat als eerste opvalt: het bedrijfspand. Fris, schoon en overzichtelijk. Uitnodigende entree en efficiënte indeling. Alles ademt kwaliteit en interesse. Zijn ontvangst is gastvrij en hij neemt de tijd voor de vragen die ik na mezelf enigszins ingelezen te hebben nog had. Ik rijd een wat oudere GTI Mk 6 - hobbymatig, zeg maar - en ben er uiterst zuinig op. Wil hem zo goed mogelijk beschermen tegen de tand des tijds. Ik heb er alle vertrouwen in, dat dit hiermee wordt gewaarborgd. Het resultaat is namelijk schitterend! Patrick geeft er blijk van zich te verplaatsen in de klant. Hij begrijpt de emotionele band die je met je auto kunt hebben en werkt met een messcherp oog voor detail. Adviezen voor het toekomstige onderhoud krijg je gratis mee. Conclusie: regelrechte aanrader, als je een auto bezit die meer voor je betekent dan alleen een vervoermiddel!
Onze Audi S6 heeft 9 Januari een Opti-Coat Pro Pus behandeling gekregen bij Patrick. De wagen is in zeer goede handen bij hem en ik geef hem een dikke 10. Bijna de hele maand niet meegereden, dus kon de lak goed uitharden ! Nu 6 Februari voor het eerst gewassen!! Het afdrogen ging zeer goed met de microvezel doek. Groet André
Patrick van Opti-coat Goes is een man met liefde voor zijn passie. Hij doet ook echt uiterste best om alles zo goed mogelijk van dienst te zijn, heb je vragen stel ze zeker aan hem hij zal advies geven wat voor jouw auto het beste is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid