facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Opslag Drachten

Opslag Drachten

Info

Verhuur van diverse maten opslagruimtes voor o.a. inboedels.

Geschiedenis

Bij OpslagDrachten bieden wij u een veilige , schone , droge , verwarmde en geventileerde opslagbox tegen een zeer scherpe prijs.
Door verschillende grootte opslagruimtes kunt u altijd een box vinden die past bij uw wensen. Met uw persoonlijke toegangssleutel kunt u zelf gemakkelijk bij uw opslagbox en spullen.Goede service en veilige inboedelopslag staan bij ons voorop!

Adres: Janssenlaan 14, 9207 JD Drachten
Telefoonnummer: 06-21481677
Stad: Drachten
Route: Janssenlaan 14
Postcode: 9207 JD



op zoek naar gerelateerd: Top opslagbox Drachten, Garagebox huren Drachten, Opslagruimte Friesland, Garagebox Drachten, Opslagruimte huren, Ruimte huren Drachten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ISS tanks bv ISS tanks bv 4 km ISS Tanks BV levert en installeert prefab opslagsystemen en afdekkingen (tanks met af...
Prodak Archiefvernietiging B.V. Prodak Archiefvernietiging B.V. 5 km Klasse partij voor vernietiging van vertrouwelijk archief. Bedrijf met oog voor Socia...
Recensies
Een jaar lang een box gehuurd bij OpslagDrachten. Perfecte box! Aardige mensen, reageren erg snel. Prima geregeld. Als ik ooit weer een box nodig heb, zal ik deze hier huren. Zeker een aanrader.
Goed geregeld! Vlotte service, goed bereikbaar en een prima ruime opslagplek XL box. Wij hebben hier 3 maanden onze spullen opgeslagen, wegens een verbouwing thuis.
Prima bevallen, Flexibele tijden wanneer je er naar toe kunt gaan. Gebruik van de aanwezige aanhangwagen. Netjes en schoon.
Wij hebben een opslagruimte in gebruik gehad en zijn hier zeer tevreden over. Goed bereikbaar, schoon en veilig. Contract afhandelen en opzeggen ging ontzettend eenvoudig. Voor de opslagboxen op de bovenste verdieping is er een betrouwbare stapelaar aanwezig. Zeer aan te bevelen bedrijf, onze complimenten!
Schone, ruime berging. Je kan onder dak je auto en kar in/uit ruimen. Het gratis gebruik van de "heftruck" is fantastisch en zelfs voor 2 linkerhandentypes goed te bedienen. Bij vragen is de eigenaar snel te vinden. De ligging zo vlak naast de snelweg is ideaal. Kortom: een aanrader!
Aardige mensen en snel contact per mail of telefoon. Schone en ruime boxen. Makkelijk toegankelijk. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Prima ligging vlak bij A7.
Fijne ruime bergingen, goed toegankelijk en de auto kan binnen staan bij het in/uit laden. Het is een aanhanger beschikbaar en ook een pallet lift voor het brengen van je spullen naar de hogere verdiepingen. Ook uitstekend contact met de verhuurder.
Zeer nette opslag units en de hefstapelaar voor het omhoog brengen van spullen voor de de units op de eerste verdieping en het gratis gebruik van de aanhangwagen hebben absoluut meerwaarde. Aanrader!
Goede bereikbaarheid èn droge opslag. Snel herstel van een klein defect, top! Eerlijke prijs, zeker t.o.v. andere commerciële opslagruimtes! Fam. Smits box 63
Een goede opberg plaats. Netjes en droog. Goed en snel contact met Tonnie. Denkt mee in oplossingen een goede service. Het gebruik van de kar is ook erg fijn. Een zeer grote aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid