facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Opscheppers

Opscheppers

Info

Opscheppers: ein-de-lijk een goede, gezonde, betaalbare maaltijd op restaurantniveau bij jou thuisbezorgd.

Geschiedenis

Wij zijn Roel en Jules, gebroeders uit Limburg, met een gezamenlijke passie voor eten, horeca en ondernemen. Deze passie komt voort uit onze jeugd, waar de horeca ons met de paplepel is ingegoten en is uiteindelijk uitgemond in Opscheppers.

Opscheppers is voortgekomen uit een vrij simpele gedachte. Hoe kan het dat er tegenwoordig nog steeds geen alternatief is voor een goede, gezonde en gemakkelijke maaltijd? Mensen hebben steeds minder tijd, terwijl de bewustwording rondom gezond en goed eten gelukkig steeds hoger aan het worden is. Natuurlijk zijn er veel mogelijkheden om jezelf te voorzien in maaltijden: van de supermarkt en zelf koken tot maaltijdboxen en van fastfood tot uit-eten. Maar geen van allen voldoet aan onze pijlers: goede, gezonde en gemakkelijke maaltijden.

Waar wij voor staan: ein-de-lijk een goede, gezonde, betaalbare maaltijd op restaurantniveau bij jou thuisbezorgd, met veel variatie in het aanbod van onze gerechten. Wij zijn de beste in wat wij doen, want wij zijn niet voor niets Opscheppers.

Opscheppers maakt deel uit van HIC Catering, een cateringbedrijf welke zich focust op catering (aan huis of bedrijf bezorgd), thuisbezorgde maaltijden voor de oudere doelgroep en (sinds kort) festivalfood.

Adres: Venrayseweg 2B, 5961 AG Horst
Stad: Horst
Route: Venrayseweg 2B
Postcode: 5961 AG



op zoek naar gerelateerd: opscheppers menu, opschepper betekenis, opscheppers horst, hic horst, opscheppers koek, opschepper 4 letters, opscheppers nl, opschepper 6 letters
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid