facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Opruimcoach Groene Hart - Professional Organizer

Opruimcoach Groene Hart - Professional Organizer

Info

Coaching en begeleiding bij het creëren van orde en overzicht: opgeruimd huis, fijne werkplek en taken die afkomen, lege mailbox/heldere administratie, huis verkoop- of verhuisklaar en inspirerende workshops.

Geschiedenis

Ik ben Vivian Hessels. Als professional organizer begeleid ik mijn klanten, jong en oud, om structuur in huis, werkplek en administratie aan te brengen.
Het zou leuk zijn om ook jou te mogen helpen! Tijdens het hele proces hou ik rekening met hoe jij werkt en welk systeem bij jou past. Als we klaar zijn voel je je een stuk fijner, lichter en meer in control.
Ook geef ik workshops: 'Grip op mail en administratie', 'Opgeruimd!' en 'Minder spullen geeft meer rust'.

Opruimcoach Groene Hart biedt coaching en begeleiding bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte.
Voor drukke gezinnen, senioren, vriendinnen, jongeren…
Resultaten:
- Een blijvend opgeruimd huis
- Een lege mailbox en een heldere administratie
- Een fijne werkplek en taken die afkomen
- Huis verkoop- of verhuisklaar gemaakt



"Je wilt graag opruimen maar het lukt je niet alleen. Je wordt er onrustig van.Ik kan je helpen. Je krijgt overzicht in al je papieren, spullen en tijd, zodat je weer rust krijgt.Ik help je door te kijken wat je moeilijk vindt en daar samen mee aan de slag te gaan."
Adres: Schumanlaan 23, 3446 HE Woerden
Telefoonnummer: 0680153175
Stad: Woerden
Route: Schumanlaan 23
Postcode: 3446 HE



op zoek naar gerelateerd: Ineordent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Braids4girls Braids4girls 188 meter Vlechten is zo leuk! Wil jij ook leren vlechten? Of juist meer leren? Geef je dan nu ...
Marketingfacts Marketingfacts 630 meter Het leek me wel leuk en mooi
Voet Medisch Centrum Heijgele Voet Medisch Centrum Heijgele 1 km Ik was al heel lang patiënt bij mevr. Heijgele en ik zag dat de praktijk was overgeno...
Pijnacker Infra Pijnacker Infra 5 km Prachtig mooi
De Kraamvogel De Kraamvogel 24 km De Kraamvogel
Recensies
Samen met Ine heb ik in de afgelopen maand mijn "rommelkamer" leeggeruimd en mijn studeerkamer ingericht. Er stonden nog verhuisdozen van 4 jaar geleden tussen... Ine hielp mij om systematisch door de dozen heen te gaan: wat houd ik, wat kan naar de kringloop en wat mag écht weg? De spullen die bewaard werden kregen direct een plaats in de studeerkamer. Na 2 dozen ging steeds makkelijker om spullen op de juiste plek te zetten. Hierdoor werd het inrichten van de studeerkamer geen extra taak, maar namen we dit direct mee. Na een paar uurtjes werken had ik een kamer die geen "rommelkamer" meer was, een fijne studeerkamer & een opgeruimd hoofd!
Super behulpzaam! :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid