facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oprechte Veiling

Oprechte Veiling

Info

De Oprechte Veiling in Haarlem is een Kunst, Antiek & Inboedel veiling dat al sinds 1914 bestaat en ademt nog steeds de sfeer van vroeger.

Geschiedenis

De Oprechte Veiling in Haarlem is een Kunst, Antiek & Inboedel veiling dat al sinds 1914 bestaat en ademt nog steeds de sfeer van vroeger.



"De Oprechte Veiling te Haarlem, voormalig Notarishuis, veilt al sinds 1914 inboedels en behoort tot de vooraanstaande veilinghuizen van Nederland. Het veilinghuis werd eerst door de notarissen van de ‘Vereniging der Notarissen te Haarlem’ gerund en daarna door de familie Brinkman en hun personeel."
Adres: Bilderdijkstraat 1a, 2013 EG Haarlem
Telefoonnummer: 0235319408
Stad: Haarlem
Route: Bilderdijkstraat 1a
Postcode: 2013 EG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Parklaan 11 Haarlem veiling, Huizenveiling Haarlem, Boekenveiling Haarlem, Oprechte Veiling Oprechte Veiling Haarlem 22 juni, Veiling Onder de Boompjes, Peerdeman veiling, Veilinghuis, Zadelhoff veiling
Recensies
Ik geef het liefst een dikke NUL!! Vanmorgen netjes volgens afspraak het Oprechte Veilinghuis in Haarlem bezocht. Mijn antieke spullen/schilderijen/Imari werden zonder te kijken als NIKS waard bestempeld. Ongelooflijk!! 2 zogenaamde oudere 60-75jr taxateurs waren onvriendelijk, onbeschoft en echt zeer incapabel. 1 was al meer dan 50 jaar werkzaam in het vak, hahahaha oordeelt zonder te kijken dat iets al stuk is, alle borden zijn punct gaaf. Degene die ons hielp duikt meteen je spullen in en oordeelt zonder alles ECHT goed te hebben bekeken en beoordeeld dat het niis waard is. Schilderijen te NIEUW, als ik hier op doorvraag krijg ik geen concrete antwoorden. Hij draait er wat omheen, kletst maar wat... Erg vaag... We waren ook binnen 5 minuten weer weg!!! Mijn opa was antiquair.... De heren hebben er echt geen verstand van, mijn spullen/goederen zijn geen KOOPJES, maar antiek.... Ik sluit mij volledig aan bij de beoordeling van Tessa van Veen.
Veiling van over t algemeen erfstukken. Goede service en mooie spullen..
Helaas kan ik dit veilighuis niet 0 sterren toebedelen. Zeer klantonvriendelijk. Zeer arrogante houding. Jammer. Ik breng sowieso niets meer in en wil bij een dergelijk bedrijf ook niets meer kopen. Onbeschoft behandeld door meneer zelf die alles direct als rijp voor de vuilnisbak afserveerde. Hij hoeft namelijk met 30 jaar ervaring niets van dichtbij te bekijken. Vergeet niet dat ze het spul gratis en voor niets voor de deur afgeleverd krijgen. Een percentage van koper en verkoper beuren tegen relatief weinig of geen kosten.
Deze veiling veilt vooral kunst en antiek uit nalatenschappen, maar als je iets moois hebt om te verkopen kan je het ook inbrengen. Het is een mooi bedrijf met een betrouwbare leiding. De kijkdagen zijn een uitje op zich.
Uniek gebleven en zeldzaam eenvoudig om hier je koopjes te scoren. Het is iedere keer weer een belevenis om aan de veiling deel te nemen. Personeel is erg betrokken en vaardig kijk uit naar de volgende veiling in Haarlem. Zeldzaam in veilingland
Goed veilinghuis vriendelijke bediening
Heerlijk om zo nu en dan een veilingsdag mee te maken. En naar huis met wat leuke scores!
Hele leuke veiling. Curieus oud notaris gebouw. Gemeentelijk monument. Goede persoonlijke service.
4 keer per jaar vermaak ik mij tussen al die leuke spullen! Leuke mensen ook die je met alles kunnen helpen!
Niet meer zo leuk al een tijd geleden
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Oprechte Veiling.

Haarlem veilinghuis

openingstijden, locatie, vervoer. Bilderdijkstraat 1a kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Oprechte Veiling adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Oprechte Veiling. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Oprechte Veiling delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid