facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oppe Klincke

Oppe Klincke

Info

Op een steenworp afstand van de Waddenkust, tussen de aardappel- en korenvelden, ligt Bed en Breakfast “Oppe Klincke”. De twee eeuwen oude kop-hals-rompboerderij is gevestigd aan de rand van het pittoreske Franeker.

Geschiedenis

Bed en Breakfast Oppe Klincke.

Aan de rand van de Friese Elfsteden stad Franeker vindt u Bed en Breakfast “Oppe Klincke”, gevestigd in een twee eeuwen oude kop-hals-rompboerderij. De gastenverblijven van “Oppe Klincke” bevinden zich in het rietgedekte gedeelte van deze sfeervolle en authentieke boerderij.

Onze B&B beschikt over twee appartementen en twee studio’s. Zowel de appartementen als de studio’s zijn op de begane grond, met uitzicht over de landerijen. Alle gastenverblijven beschikken over een eigen ingang en zijn voorzien van eigen sanitair, tv, Wi-Fi en thee- en koffiefaciliteiten.

Adres: Franekerweg 6, 8808 HA Franeker
Telefoonnummer: 0517394342
Stad: Franeker
Route: Franekerweg 6
Postcode: 8808 HA


Recensies
Mooie locatie. Alles ziet er netjes uit. Geen aansluiting om de electrische auto op te laden.
Is gewoon toppie
Prettig logeeradres, mooie locatie de faciliteiten zijn goed het ontbijt is prima! Nu tijdens mijn 3e verblijf vind ik dit nog steeds een aanrader.
Hele leuke gezellige plek om te overnachten. Goede kamers en een heerlijk ontbijt.
Super netjes!! Heerlijk geslapen in de top bedden en rustige omgeving.
Perfecte accommodatie. Vriendelijke ontvangst. Goed ontbijt en rustige ligging.
Goede service, knappe kamers
Lekkere b&b met leuke sfeer
Een hele fijne bed and breakfast die je het gevoel geeft in oma's huis te zijn. Zeer vriendelijke eigenaren met veel zelfgemaakte dingen op het ontbijt. ze zorgden ervoor dat onze gehuurde fietsen op hun plaats werden afgeleverd en dat we ze daarna daar konden achterlaten. een plek om aan te bevelen
We hadden een heel leuk verblijf hier. De eigenaar was erg aardig en het appartement was zeer comfortabel en schoon ... voelt als thuis. Het ontbijt was erg goed. Zou er zeker weer verblijven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid