facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Opmaatondersteuning

Opmaatondersteuning

Info

Privé bijlesschool Opmaatondersteuning in Amsterdam biedt hulp bij tegenvalllende schoolresultaten. Ervaren leerkrachten bieden leerhulp op maat.



"Opmaatondersteuning is een praktijk voor bijles en leerhulp in Amsterdam, voor leerlingen van groep 3 t/m 8. Onze bijlessen en trainingen, worden verzorgd door ervaren leerkrachten. De lessen zijn op maat, aangepast aan het niveau van uw kind. Wij verzorgen groepslessen, duo lessen, Remedial Teaching en diverse trainingen.Wij bouwen mee aan sterke leerlingen die sociaal, weerbaar en vol zelfvertrouwen in het leven staan!Tijdens de meeste vakanties bieden wij CITO trainingen aan voor alle groepen."
Adres: Jan de Louterstraat 17, 1063KX Amsterdam
Telefoonnummer: 0641286709
Stad: Amsterdam
Route: Jan de Louterstraat 17
Postcode: 1063KX


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Amsterdam International Community School - Library Amsterdam International Community School - L... 6 km Goede internationale school
College of MultiMedia College of MultiMedia 6 km Een fijne ervaring met de 4 vierdaagse cursus ''Blender Basiscs''. Uitstekende uitleg...
Barberschool Barberschool 7 km Ben er langer niet meer geweest, maar nu weer wel..online afspraak maken en afhandel...
Leather fashion academy Leather fashion academy 9 km Hanneke is een van de leukste gepassioneerde leraren die ik ken. Haar enthousiasme is...
AstridEenig.nl AstridEenig.nl 15 km Live from your core. Choose for passion! Connect to your inner strength and increase ...
Recensies
Wij werden direct op ons gemak gesteld in een fijne huiselijke omgeving. De kennis van juf Ruby stelde ons gerust. Deze was zeer professioneel. Onze dochter uit groep 7 heeft duo bijles gevolgd en heeft ook meegedaan met de Cito training. Zij vond het heerlijk om naar de bijles te gaan. Dat hadden wij niet verwacht! Wij hebben een enthousiast kind terug! Haar niveau is gewijzigd van VMBO B naar VMBO G/T. De juffen nemen de tijd om mee te denken en geven elk kind veel aandacht!
Ruby en de andere bijles leerkrachten weten goed waar ze mee bezig zijn! Mijn zoon heeft heel veel moeite met lezen en wilde eigenlijk helemaal niet meer lezen en ook niet meer naar school. Nu gaat hij met veel plezier naar school en gaat het lezen een stukje beter. Het blijft moeilijk, want uiteindelijk bleek hij dyslectisch te zijn. Dankzij de deskundigheid van Ruby heeft er een dyslexieonderzoek plaatsgevonden. Wij en met name mijn zoon, zijn haar heel erg dankbaar!
Juf Ruby is een super goede juf die al zoveel kinderen verder heeft gebracht in hun leven. Ik kan haar zeker aanraden als bijlesjuf want ze is een goede leerkracht, geduldig en lief.
Na de bijles ging mijn kleinzoon van een D naar een B score op de Cito toets van groep 6. Hij komt er graag, komt altijd blij thuis en voelt zich erg thuis. Hij is nu op niveau. Dank jullie wel toppers!
Mijn zoon voelt zich op zijn gemak en gaat graag naar bijles. Het is fijn dat ik een evaluatie document en gesprek kreeg over de vooruitgang van mijn kind. Het is spijtig dat ze de oude locatie moesten verlaten.
Zeer professionele opzet en lesmaterialen welke up tot date zijn en iedere keer weer tot resultaat leiden. Zo blijkt tijdens mijn lessen in de klas. Kinderen komen weer mee hebben meer zelf vertrouwen. Aan te bevelen!
Juf Rubby is een top juffrouw, Er wordt meer dan alleen bijles gegeven. Je wordt met alles geholpen.
Fijne begeleiding waardoor mijn zoon meer zelfvertrouwen kreeg om een mooi resultaat neer te zetten. Een geweldig team!!
Geweldige ondersteuning. Wil je bijv. je achterstand inhalen, dan moet je hier echt zijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid