facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Opleidingscentrum & Hondenschool Happy Tails

Adres: 37 Beerzerhaar, 7685 PR Beerzerveld
Telefoonnummer: +31523250833
Stad: Beerzerveld
Route: 37 Beerzerhaar
Postcode: 7685 PR



op zoek naar gerelateerd: Planwise Happy Tails, Happy Tails hondenpension en Dagopvang, Cretan Happy Tails, Happytails dog training, Happy Tails Tarieven, Happy tail syndrome, Happy tails knuffels, Facebook Happy tails
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Gang van Zaken De Gang van Zaken 4 km De Gang van Zaken, woondecoratie en brocante.
Recensies
Hele nare, traumatiserende ervaring gehad met hulphonden intake. Onprofessionele eigenaresse zonder oog voor de mens en de gezondheid van een mens. Onbegrijpelijk dat er geen keurmerk is om dit soort misstanden en traumatiserende ervaringen in de hulphondenwereld te voorkomen.
Enorm goede hondenschool en opleidingscentrum. Bijzonder professionele begeleiding, eigenaresse schoolt zich continu bij. Uitermate kundig personeel en goede, diepgaande opleidingen.
Goede hondenschool!
Superfijne trainers, die duidelijke tips geven en veel uitleg geven over de lichaamstaal van je hond. Heel veel mentale steun bij onze herplaatser met PTSS en als fokker van onze Josh kan ik me geen betere voorstellen. Zoveel aandacht de eerste 8 weken voor socialisatie van de pups waar we als pup koper enorm bij betrokken werden.
Top team met geweldige kennis van zaken! Hier kom je voor alle ins en outs met betrekking tot wel en niet gewenst hondengedrag! Up-to-date in kennis door de nieuwste internationale inzichten, super sfeer en een plek waar jij en je hond gewoon bijzonder veel leren! Absoluut aanbevelingswaardig!!
Geweldig team met een fantastische begeleiding, uitstekende sfeer en top trainingsmethode waar je als baasje en hond gewoon blij van wordt!
Beste Aussie fokker en voortreffelijke hondenschool. Veel kennis en persoonlijke benadering.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid