facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Opleiding tot kindercoach en opvoedcoach

Opleiding tot kindercoach en opvoedcoach

Info

Deze pagina wil een informatiebron en inspiratiebron zijn voor iedereen die interesse heeft in kinderen en ouders.
Je vindt hier iedere dag iets nieuws.

Geschiedenis

Alles over kindercoaching en opvoedcoaching.
Artikelen, filmpjes en heel veel meer.
Voor leerkrachten, hulpverleners en ouders.

Onze taak

Mensen inspireren en hen op een persoonlijke manier kennis en vaardigheden leren die hen kunnen ondersteunen in het werken met kinderen en ouders. Zodat zij op hun beurt met enthousiasme en plezier hún werk kunnen doen.

Doel

Het aanbieden van professionele, vakkundige, kwalitatief hoogwaardige en betaalbare opleidingen, die zinvol en effectief zijn voor iedereen die werkt met kinderen en ouders. De opleidingen zijn vooral bedoeld voor mensen die het verschil willen maken en hun kennis en invloed graag aanwenden om kinderen en ouders een stap op weg te helpen.

Label

Centrum Tea Adema is er voor kinderen, ouders en beroepskrachten. Kindercoaching, opvoedcoaching en opleidingen voor mensen die coachend willen werken met kinderen en ouders.
Deze pagina biedt inspiratie en informatie over alles wat te maken heeft met kinderen en ouders

Producten

Basisopleiding kindercoach en opvoedcoach
Opleiding oplossingsgericht werken met kinderen en ouders
Opleiding systemisch/contextueel werken
Opleiding opvoedcoachng
Training Ik leer leren



"Centrum Tea Adema geeft opleidingen en trainingen voor kindercoaching en opvoedcoaching. Al ruim 3000 mensen uit het onderwijs, hulpverlening, kinderopvang en paramedische beroepen volgden een opleiding of training om kinderen en hun ouders nog beter te kunnen begeleiden.Voel je welkom en bekijk het aanbod."
Adres: Elingsloane 19, 9251MN Bergum
Telefoonnummer: 0511842233
ln.amedaaet@ofni
Stad: Bergum
Route: Elingsloane 19
Postcode: 9251MN



op zoek naar gerelateerd: erkende opleiding kindercoach, kindercoach opleiding deeltijd, opleiding kindercoach groningen, opleiding kindercoach friesland, kindercoach opleiding mbo, geaccrediteerde opleiding kindercoach, kindercoach opleiding thuisstudie, opleiding kindercoach post hbo
Recensies
Fijne ruimte/locatie, goede sfeer. Super toffe opleidingen. Heb de basis opleiding kindercoach en oplossingsgericht werken gedaan. Tea heeft een enorm grote kennis en weet dit op een prettige, duidelijke manier én met humor over te brengen. Er is ruimte voor eigen inbreng/casussen. Theorie en praktisch bezig zijn wisselen elkaar af. Tel daarbij op de geweldige lunch...dus wat wil je nog meer. Kortom een echte aanrader!
Een tijd terug de basis opleiding kindercoach gevolgd bij Tea. In 1 woord: fantastisch! Tea heeft super veel ervaring, legt alles goed en duidelijk uit, lessen zitten goed in elkaar en er is een heerlijk verzorgde lunch. Ik raad iedereen aan om een keer een cursus bij haar te volgen. Naast dat het heel leerzaam is, vond ik het ook erg gezellig.
Ik heb hier de 5 daagse cursus voor kindercoach gedaan. Tea geeft de cursus. Ze is een heel fijn mens, heeft goede kennis en deelt die kennis zowel theoretisch als praktisch. We hebben ook veel oefeningen gedaan en ervaren. Het is een fijne afwisseling tussen luisteren en doen. De cursus is goed verzorgd.
Goede opleiding, wijze woorden en oplossingen door jarenlange ervaring van Tea Adema. Zij kan goed inschatten wat speelt en vervolgens vragen stellen en opdrachten geven zodat mensen zelf inzicht krijgen in wat helpend is in hun situatie.
Ik heb opleiding "Ik Leer Leren" gevolgd bij Tea, erg leerzaam en waardevol, even als haar informatie over diverse onderwerpen, de jaren lange ervaring die ze heeft, vind ik erg waardevol, veel om van te leren
Onwijs waardevolle opleiding met veel eye-openers, leuke en levendige voorbeelden en vooral veel praktische informatie. Echt een mega aanrader!
Het was vanaf minuut 1 een feestje om bij Tea te leren!Zoveel waardevolle inzichten die je mee neemt in je dagelijkse leven!Wat een cadeau!
Geweldige opleidingen en onmisbaar wanneer je met kinderen werkt! Dit is de basis die iedereen eigenlijk zou moeten hebben.
Een fijne leeromgeving met heldere inzichten en een nuchtere kijk op problemen die soms iets minder ingewikkeld zijn dan ze lijken
Tea's pragmatische manier van kindercoaching spreekt mij enorm aan: geen lange trajecten met knutselen en spelletjes, maar een efficiënt oplossingsgericht werkmodel waarmee je snel resultaat boekt. Ik merk dagelijks in mijn eigen coachpraktijk hoe goed dit werkt. Nu ik alle modules bij Tea heb gedaan, volg ik nog met grote interesse haar inspirerende blogs en video's. Het fijne is ook dat Tea ook achteraf zeer betrokken blijft bij haar cursisten en dat er onderling veel kennis en tips worden gedeeld. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid