facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Openluchttheater Caprera

Adres: Hoge Duin en Daalseweg 2, 2061 AG Bloemendaal (Noord-Holland)
Telefoonnummer: +31235250050
Stad: Bloemendaal
Route: Hoge Duin en Daalseweg 2
Postcode: 2061 AG



op zoek naar gerelateerd: agenda caprera 2019, caprera bloemendaal 2018, programma caprera 2019, caprera openluchttheater & wandelpark geplande evenementen, blof caprera 2019, programma caprera 2018, caprera bloemendaal 2019, caprera bloemendaal capaciteit
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Openluchttheater Caprera Openluchttheater Caprera 0 meter Bij fantastische voorstelling van Veldhuis en Kemper geweest. Ik stond versteld van d...
Recensies
Wat een prachtig openlucht theater! Ik was hier al eens eerder geweest maar was vergeten hoe mooi het is. In de bossen nabij de duinen. Heerlijk buiten. Het weer speelde mee want het was droog en warm met boven het theater een prachtige blauwe lucht. Heel mooi waren de verschillende vogelgeluiden die uit het omringende bos klonken toen het begon te schemeren. Dwars door de muziek van O’G3NE heen soms. Helemaal niet erg! Kortom fantastisch…. Alleen die keiharde banken met gleuven erin. Dat kan echt niet eigenlijk. M’n zitvlak ging al na een half uur pijn doen en na verloop van tijd wist ik niet meer hoe ik moest zitten. Tip: neem tuinstoel kussens mee. Doe ik ook de volgende keer!
Waanzinnig mooie locatie midden in de duinen van Bloemendaal met een intiem gevoel van sfeer. Bezoekersaantallen maximaal zo’n 2000 mensen, dus ook niet te druk. Horeca is prima geregeld bovenaan de tribunes.
Het openluchttheater is een zeer gezellig theater. De sfeer, de bezoekers, het personeel, allemaal top! Mooie omgeving. Tip voor wie niet lang op een harde bank met houten latten kan zitten: neem een kussentje mee. Verder: Kom op de fiets, lopend vanaf een ov-halte of neem ruim de tijd om ergens te parkeren.
Caprera, altijd een soort film waar je in zit. Alleen al door de ambience ervaar je een andere wereld en intieme voorstelling. Alles goed geregeld alleen wel behoorlijk aan de prijs maar goed dat is overal wel tegenwoordig. Zoals het op mij overkomt heeft caprera ook een speciaal plekje van de artiesten uit waardoor je toch net een andere setting en betrokkenheid vanuit de artiest ervaart
Het was geweldig, mooie weer en de band Heavn spellen de sterren van hemel. We hebben genoten. ,
Mooi openlucht theater, alleen de zittingen zitten beter als hè een kussen meeneemt. Leuk optreden van Stef Bos deze avond.
Prachtige locatie, mindervalide vriendelijk. Heb zelf niet van de faciliteiten gebruik gemaakt, daar geen oordeel over. Parkeren was makkelijk, maar was ook erg vroeg.
Geweldige ambiance en goed georganiseerd Fijn dat alle plaatsen nu rugleuningen hebben! We komen zeker terug!
Zo bijzonder om hier naartoe te gaan. In de natuur naar een concert! Midden in het bos. Het is aan te raden zelf kussentjes mee te nemen zodat je lekker zit. Ook hebben we al een paar keer onze regenponcho hard nodig gehad!
Geweldig theater. Wel goed om een kussentje mee te nemen om zachter te zitten. Je hoort de vogeltjes fluiten tussen de muziek door. Het is prachtig als het van nature donker wordt. Echt sprookjesachtig. De muziek was ook goed te horen en je kon op alle plekken alles goed zien en horen. Ook hebben ze drankjes en hapjes die je tijdens de voorstelling kon halen. Zelfs een fles wijn met glazen of een ijsje of chips kon je bestellen. Ik ga er graag nog eens heen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid