facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Openluchtspel Havelte

Info

Elke zomer 9x een avondvullende komedie in verstaanbaar Drents dialect

Geschiedenis

In het knusse openluchttheater De Speulkoele nabij Havelte wordt jaarlijks 9x een avondvullend blijspel opgevoerd. De entree bedraagt 8 euro, waarbij een kop koffie of thee is inbegrepen.

Adres: Kerklaan 2a, 7971 CV Havelte
Telefoonnummer: 0628249438
Stad: Havelte
Route: Kerklaan 2a
Postcode: 7971 CV



op zoek naar gerelateerd: Openluchtspel Ruinen, Openluchtspelen Drenthe, Openluchtspel 2022
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chamadron Havelte Chamadron Havelte 662 meter Het chamadron in Havelte is een uniek instrument dat gehuisvest is in de toren van de...
Recensies
Een heel mooi en sfeervol openlucht theater waar ieder jaar in de zomermaanden een aantal keer per week een blijspel wordt gespeeld! Geweldig hoe ieder jaar de toneelspelers weer een fantastisch stuk neerzetten. Een aanrader voor een leuk avondje uit. Erg gelachen!
Wat een heerlijke avond op een prachtige locatie ! En wat een super leuke voorstelling !
Buitentheater waar in de zomer toneelvoorstellingen worden gegeven. Goeie amateurs, blijspelen, veel lachen. Gezellig. Ook 1x per jaar een dienst van de lokale kerk, mits het weer het toelaat.
Een geweldig mooi en intiem openlucht theater !! De gepassioneerde toneelvereniging doet er álles aan om het verzorgd en gezellig te houden. In het zomerseizoen vele uitvoeringen van een blijspel !! Zie internet. Een aanrader !!
Prachtige omgeving, mooi decor en prima licht en geluid. Echter bij toneel laten de spelers het verhaal.tot leven komen en dat is buitengewoon goed gelukt in 2019!
Theater in de buitenlucht op een mooi avond. Geweldig.
Fantastische avond gehad. Veel gelachen.
Het stuk was weer stukken mooier dan Ruinen. We hebben meer gelachen
Knus en sfeervol openluchttheater. Aanrader als je gewoon een avond lekker wilt lachen.
Geweldig theater. Uitstekend gespeeld. 19.00uur is prima
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid