facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Openluchtbad Staalbergven

Openluchtbad Staalbergven

Info

Openluchtzwembad Staalbergven, met zijn schitterende ligging in de Oisterwijkse bossen, is een zomer lang plezier voor jong en oud.

Geschiedenis

Dagkaarten
T/m 2 jaar gratis
3 t/m 12 jaar €3,50
12 jaar en ouder €5,50
Ná 16.00 uur 50% korting

Abonnementen
3 t/m 12 jaar €30,-
12 jaar en ouder €45,-
Gezin €80,- + €5,00 per gezinslid

Label

Vanaf 21 april t/m 16 september is het Staalbergven weer geopend voor zwem- en zonliefhebbers. Tijdens het seizoen 2018 gaat het Staalbergven weersafhankelijk open. Bij een temperatuur van 20 graden, kun je heerlijk komen genieten van de faciliteiten. Weten of we open zijn? Kijk op oisterwijk.nl/staalbergven, je vindt daar onze actuele openingstijden. Naast het ven zijn er verschillende zwemmogelijkheden op het Staalbergven. Er is er een chloorbad met springplank, een familieglijbaan, een ondiep- en een peuterbad.

Op het terrein bevindt zich een horecagelegenheid en een mooi vernieuwd speelbos voor de kids. Er is voor ieder wat wils!

Adres: Vennelaan 8, 5062 SR Oisterwijk
Telefoonnummer: 013-5282196
ln.kjiwretsio@etneemeg
Stad: Oisterwijk
Route: Vennelaan 8
Postcode: 5062 SR



op zoek naar gerelateerd: staalbergven social deal, staalbergven parkeren, staalbergven korting, staalbergven oisterwijk social deal, staalbergven abonnement, staalbergven honden, staalbergven fotos, staalbergven openingstijden 2017
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Rode Lelie De Rode Lelie 389 meter Na een klein misverstand over een biertje, was het aangenaam om middenin de Oisterwij...
Boscafé De Rode Lelie Boscafé De Rode Lelie 427 meter Gezellig plek in het bos met aardig eten. Leuke speeltuin voor de kinderen
Natuurtheater Oisterwijk Natuurtheater Oisterwijk 432 meter Prachtig natuurgebied, bos en veel vennen. Ideaal om te wandelen.
Restaurant de Posthoorn Restaurant de Posthoorn 681 meter Wij hebben hier met de camper overnacht. Leuke plek om te staan en zeer aardige eigen...
Optisport Zwembad De Leye Optisport Zwembad De Leye 2 km Ik:"We willen een kinderfeest bij jullie geven" OS:"Welke dag zou u di...
Recensies
Het zwmebad is helaas dicht. Ik had gelezen ivm een chloorlek? Anyways, jammer. Het zwembad was erg groot en fijn. Ook erg schoon. Nu zijn er heel weinig opties om te gaan zwemmen in en rondom Tilburg. Het voordeel is dat staalbergven €1 kost momenteel, maar dan kun je alleen zwemmen in natuurwater.
Mijn kinderjaren vaak in het Staalbergven doorgebracht. Als je deze plek na zoveel jaren weer bezoekt komen alle mooie herinneringen weer boven...Ik hoop dat dit stukje natuur en recreatie nog vele jaren bewaard blijft.
Heel leuk om te zwemmen, spelen, wandelen .
Lekker zwembad, ook voor klein en groot. Natuurbad en chloor. Ruim, schaduw en zon plekken. Flesje water0,2 kost 2 euro, blikje cola 0.33 ook. : Vieze toiletten, beton steentjes is niet fijn lopen. Slippers/waterschoentjes voor de fijngevoelligen ; Speeltoestellen en glijbaan leuk. Mixed feelings dus.
Fijn ven om te zwemmen en met twee zwembaden erbij voor iedereen leuk!
Heerlijk om te zwemmen chloor baden glijbaan voor de kinderen. En strand met water om in te zwemmen. Je kan ook eten en drinken hier.
Een natuurbad met heerlijk zwemwater. Op en top genieten in Oisterwijkse natuur, temidden van kwakende kikkers en zwemmende eenden. Nu chloorbaden niet toegankelijk zijn, is ivm veiligheid het ondiepe natuurbad in tweeën gedeeld. Achter de steiger ligt het diepere zwemgedeelte. Helaas was dat gedeelte nu ook verkleind omdat palen los waren gekomen van de bodem. Dit zou echter spoedig hersteld worden. Badhokjes waren dit keer ronduit smerig.
Voor iedereen een leuke plek voor ontspanning. Natuur zwemvijver, gloor zwembaden, glijbaan, zand, gras, duikplank en speeltuinp.
Niet duur en erg leuk. Alleen jammer dat het zwembad zo extreem koud is!
Fijne zwembaden ... de perfecte verkoeling op warme dagen ... Super leuk ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid